София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Скеч-шоу "Новогодишен Аламинут на живо"

... прочети още Популярното скеч-шоу от екрана за пореден път гостува на варненска сцена! Заповядайте и се посмейте от сърце! Сценарен екип: Робин Кафалиев и Христо Христов Сценография: Теодор Даскалов Участват: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев - Наката, Яцек Янков, Росица Кехайова, Иван Иванов, танцовата формация и бенд оркестър на Арт академия Балкани. "В този спектакъл има само... чист български хумор! Както самите създатели на шоуто казват: Стане ли дума за хумор - не се шегуваме! Популярното скеч-шоу от екрана е за първи път на сцена във Варна! Заповядайте в зала 1 на ФКЦ да се посмеем заедно от сърце. Освен познатите имена от телевизионния екран: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев-Наката, в сценичното шоу участват и младите им колеги от Театрално-музикален център: Иван Иванов, Росица Кехайова и Яцек Янков, така и танцовата формация и бенд оркестър на Арт академия Балкани. Целият този екип, в реално време, пред очите на публиката се превъплъщава в хаотично-динамичния мравуняк, по-известен като... "Телевизията". Естествено, всичко това е съпътствано с редица недоразумения, гафове, недомислици и много, много... смях! Публиката искрено се смее на неадекватните абсурди от собственото ни ежедневие. И всичко това - поднесено с богат коктейл от светлини, музика и танци!

27 януари 2020 от 19:00ч.
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
изминало
Популярното скеч-шоу от екрана за пореден път гостува на варненска сцена! Заповядайте и се посмейте от сърце!

Сценарен екип: Робин Кафалиев и Христо Христов
Сценография: Теодор Даскалов
Участват: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев - Наката, Яцек Янков, Росица Кехайова, Иван Иванов, танцовата формация и бенд оркестър на Арт академия Балкани.

"В този спектакъл има само... чист български хумор! Както самите създатели на шоуто казват: Стане ли дума за хумор - не се шегуваме!

Популярното скеч-шоу от екрана е за първи път на сцена във Варна! Заповядайте в зала 1 на ФКЦ да се посмеем заедно от сърце. Освен познатите имена от телевизионния екран: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев-Наката, в сценичното шоу участват и младите им колеги от Театрално-музикален център: Иван Иванов, Росица Кехайова и Яцек Янков, така и танцовата формация и бенд оркестър на Арт академия Балкани. Целият този екип, в реално време, пред очите на публиката се превъплъщава в хаотично-динамичния мравуняк, по-известен като... "Телевизията". Естествено, всичко това е съпътствано с редица недоразумения, гафове, недомислици и много, много... смях! Публиката искрено се смее на неадекватните абсурди от собственото ни ежедневие. И всичко това - поднесено с богат коктейл от светлини, музика и танци!
Прочети още
Варна, бул. "Сливница" 2

Телефон: Билетен център: тел.: 052 685 214

Цена

от 10.00 лв. до 30.00 лв.

Дата на актуализация:
20.12.2019г.
Преглеждания:
45 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Концертът "Наздравица за 25 години с песните на Илия Луков" - на 1 Март
69 бр. 54 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
1 Март 2020 (Неделя)
Към офертата
Концерт - спектакълът на Силвия Кацарова "Мой сън..." на 30 Март
197 бр. 192 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
30 Март 2020 (Понеделник)
Към офертата
Фолклорният спектакъл "Ние, българите" на Ансамбъл "Чинари" на 17 Март
231 бр. 207 бр. 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
17 Март 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти