Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Щастлив съм!

... прочети още Този спектакъл ще разкаже как Ненчо Илчев е съхранил Вдъхновението си след сънищата наяве и живота като насън, радостната тъга и тъжния смях по пътя на себеопознаването и самоусъвършенстването. Повече за спектакъла Ненчо Илчев ще припомни за духовните учители, които са му давали криле, когато е бил на колене пред непосилните си мечти. За самочувствието от победите и за поуките след загубите. И как е постигнал своето верую "Бог, семейство, професия, приятели", което му помага и го мотивира да продължава да забавлява, замисля и вдъхновява няколко поколения с магията на своето живеене.

14 март 2024 от 19:00ч.
Русе  · 
Военен клуб и Летен театър - Русе (ул. "Одрин" 4)
изминало
15 март 2024 от 19:00ч.
Сливен  · 
Зала "Сливен" (ул. "Георги С. Раковски" 18-20)
изминало
Този спектакъл ще разкаже как Ненчо Илчев е съхранил Вдъхновението си след сънищата наяве и живота като насън, радостната тъга и тъжния смях по пътя на себеопознаването и самоусъвършенстването.

Повече за спектакъла

Ненчо Илчев ще припомни за духовните учители, които са му давали криле, когато е бил на колене пред непосилните си мечти. За самочувствието от победите и за поуките след загубите. И как е постигнал своето верую "Бог, семейство, професия, приятели", което му помага и го мотивира да продължава да забавлява, замисля и вдъхновява няколко поколения с магията на своето живеене.
Прочети още
Цена

от 18.00 лв. до 20.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
20.12.2023г.
Преглеждания:
332 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
2 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Ненчо Илчев