Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Тутурутка - смях до дупка"

... прочети още Отбележете деня на шегата и хумора с Тутурутка - най-смешното шоу в България. Комиците ще ви развеселят с нова доза скечове и ще представят своята песен! Тутурутка ще представят пред публика своят Великденски-Коледно-Новогодишен концерт. Варненците обещават много смях с денонощният телевизионен блок воден Ани Цицолова и Юксел Накъдриев, в чиито образи ще се превъплътят талантливата Сиана Стоянова и артиста от варненският Драматичен театър, Симеон Лютаков. Специални гости ще бъдат рапърите Анди и Кико, с които Тутурутките направиха наскоро хитова песен. Народните артисти, както обичат сами да казват за себе си, Тутутрука са поканили най-младият и проспериращ маг в България - Арсен. Нови песни, невиждани скечове, дори филм на живо ви очакват.

01 април 2020 от 20:00ч.
Варна  · 
Фестивален и конгресен център - Варна (бул. "Сливница" 2)
изминало
Отбележете деня на шегата и хумора с Тутурутка - най-смешното шоу в България. Комиците ще ви развеселят с нова доза скечове и ще представят своята песен!

Тутурутка ще представят пред публика своят Великденски-Коледно-Новогодишен концерт. Варненците обещават много смях с денонощният телевизионен блок воден Ани Цицолова и Юксел Накъдриев, в чиито образи ще се превъплътят талантливата Сиана Стоянова и артиста от варненският Драматичен театър, Симеон Лютаков. Специални гости ще бъдат рапърите Анди и Кико, с които Тутурутките направиха наскоро хитова песен. Народните артисти, както обичат сами да казват за себе си, Тутутрука са поканили най-младият и проспериращ маг в България - Арсен. Нови песни, невиждани скечове, дори филм на живо ви очакват.
Прочети още
Варна, бул. "Сливница" 2

Телефон: Билетен център: тел.: 052 685 214

Цена

15 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
23.01.2020г.
Преглеждания:
226 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Концерт - спектакълът на Силвия Кацарова "Мой сън..." на 7 Юли, в Летен театър - Варна
238 бр. 232 бр. 32 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
7 Юли 2020 (Вторник)
Към офертата
Фолклорният спектакъл "Ние, българите" на Ансамбъл "Чинари" на 5 Юни
262 бр. 277 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
5 Юни 2020 (Петък)
Към офертата
Кичка Бодурова - "Нещо лично, по-различно", на 15 Юли! Среща-разговор и любими хитове
9 бр. 9 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
15 Юли 2020 (Сряда)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития