София 25 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Потребители, които ще посетят събитието:
ССтела Димитрова
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Рок фест Кнежа 2019

... прочети още Кнежа отново ще бъде разтърсена с уникалния рокритъм! На сцената в лесопарк „Гергана“ ще свирят обичани музиканти и групи. От 2018 година фестивалът се разраства в международен. В това издание отново заложихме на качествена и стойностна рок музика с любимите ви групи. Д2, ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, КОНТРОЛ, СТЕНЛИ & ФЪНКИ, СЛАВИН СЛАВЧЕВ, ЕРИДАН, ТОМА ЗДРАВКОВ, МИЛЕНА и още много други ще забиват за нас на най-мащабното събитие в Община Кнежа. Освен зрелищната атмосфера и едни от най-добрите рок групи в България, РОК ФЕСТ КНЕЖА 2019 ще Ви предложи вълнуващи игри и много награди. Специално за мотористите и любителите на къмпинга ще бъдат обособени зони за паркиране и място за платките. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН за всички фенове и гости! Очаквайте скоро пълната програма по часове! За повече информация относно организацията, следете събитието във фейсбук „РОК ФЕСТ КНЕЖА 2019”.

19 юли 2019
до 21 юли 2019
Кнежа  · 
Лесопарк "Гергана" - Кнежа (Лесопарк "Гергана" )
изминало
Кнежа отново ще бъде разтърсена с уникалния рокритъм! На сцената в лесопарк „Гергана“ ще свирят обичани музиканти и групи. От 2018 година фестивалът се разраства в международен.

В това издание отново заложихме на качествена и стойностна рок музика с любимите ви групи. Д2, ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, КОНТРОЛ, СТЕНЛИ & ФЪНКИ, СЛАВИН СЛАВЧЕВ, ЕРИДАН, ТОМА ЗДРАВКОВ, МИЛЕНА и още много други ще забиват за нас на най-мащабното събитие в Община Кнежа.
Освен зрелищната атмосфера и едни от най-добрите рок групи в България, РОК ФЕСТ КНЕЖА 2019 ще Ви предложи вълнуващи игри и много награди.

Специално за мотористите и любителите на къмпинга ще бъдат обособени зони за паркиране и място за платките.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН за всички фенове и гости!

Очаквайте скоро пълната програма по часове! За повече информация относно организацията, следете събитието във фейсбук „РОК ФЕСТ КНЕЖА 2019”.
Прочети още
Цена

Вход свободен

Коментари

Коментирай 500 символа