Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Радован III"

... прочети още Подобно на "Черна котка, бял котарак", този спектакъл ни въвежда в един екзотичен свят, изпълнен с ексцентрични типове и персонажи, с много смях и изненади, с абсурдни и неочаквани комични обрати! За постановката Режисьор: Николай Урумов Сценография и костюми: Виолета Радкова Музика: Пламен Мирчев-Мирона Превод: Мария-Йоанна Стоядинович Участват: Николай Урумов, Дона Вълова, Ивайло Драганов, Йовко Кънев, Катерина Борисова, Любомир Кънев, Милен Димитров, Петя Венелинова, Светла Петкова, Мария Дякова, Христо Костов Може ли вече пета година да е бременна Георгина и все още да не е родила? Може, ако баща ѝ се казва Радован! Може ли героите да скачат от дванайсетия етаж и усмихнати да се изправят, без нищо да им няма? Може, ако са героите от нашия спектакъл! Пиесата "Радован III" на Душан Ковачевич се родее с шарения и пъстър свят от филмите на Кустурица, именно той е и сценарист на култовия "Ъндърграунд". "Радован III" е една невероятна комедия, която всеки трябва да види, защото тази пиеса е шедьовър!

30 май 2022 от 19:00ч.
Русе  · 
Доходно здание - Русе (пл. „Свобода“ 4)
изминало
Подобно на "Черна котка, бял котарак", този спектакъл ни въвежда в един екзотичен свят, изпълнен с ексцентрични типове и персонажи, с много смях и изненади, с абсурдни и неочаквани комични обрати!

За постановката

Режисьор: Николай Урумов
Сценография и костюми: Виолета Радкова
Музика: Пламен Мирчев-Мирона
Превод: Мария-Йоанна Стоядинович
Участват: Николай Урумов, Дона Вълова, Ивайло Драганов, Йовко Кънев, Катерина Борисова, Любомир Кънев, Милен Димитров, Петя Венелинова, Светла Петкова, Мария Дякова, Христо Костов

Може ли вече пета година да е бременна Георгина и все още да не е родила? Може, ако баща ѝ се казва Радован!

Може ли героите да скачат от дванайсетия етаж и усмихнати да се изправят, без нищо да им няма? Може, ако са героите от нашия спектакъл!

Пиесата "Радован III" на Душан Ковачевич се родее с шарения и пъстър свят от филмите на Кустурица, именно той е и сценарист на култовия "Ъндърграунд". "Радован III" е една невероятна комедия, която всеки трябва да види, защото тази пиеса е шедьовър!
Прочети още
Русе, пл. „Свобода“ 4

Телефон: 082 87 40 49

Цена

10 лв.

Дата на актуализация:
18.05.2022г.
Преглеждания:
28 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти