Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Примадони"

... прочети още Тази пиеса на известния американски драматург Кен Лудвиг в голяма степен напомня сюжета на един от незабравимите холивудски филми „Някои го предпочитат горещо" с Джак Лемън и Мерилин Монро. Двама гладуващи английски артисти, опитващи се да играят подпури от Шекспир в сърцето на дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва. После племенниците се оказват момичета и актьорите слагат перуки, рокли и грим. За свое нещастие се влюбват в истинската наследница и нейната красива приятелка. В действието се включва и Шекспир и неговата прелестна, изпълнена с преобличания „Дванайсета нощ". След хиляди перипетии, любовта и театърът побеждават. Може ли този, не особено изчерпателен разказ да ви създаде една представа за неподражаема театрална радост и хохот, които крие в себе си? Елате и ще разберете сами!!! АКТЬОРИ: Антоанета Кръстникова Асен Лозанов Валери Еличов Ива Папазова Никола Парашкевов Николай Стоименов Розалия Абгарян ГОСТУВАЩИ АКТЬОРИ: Александър Кадиев ЕКИП: Автор: Кен Лудвиг Постановка: Богдан Петканин Костюми: Мартина Варийска

27 февруари 2020 от 19:00ч.
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
изминало
31 март 2020 от 19:00ч.
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
изминало
Тази пиеса на известния американски драматург Кен Лудвиг в голяма степен напомня сюжета на един от незабравимите холивудски филми „Някои го предпочитат горещо" с Джак Лемън и Мерилин Монро.

Двама гладуващи английски артисти, опитващи се да играят подпури от Шекспир в сърцето на дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва. После племенниците се оказват момичета и актьорите слагат перуки, рокли и грим. За свое нещастие се влюбват в истинската наследница и нейната красива приятелка. В действието се включва и Шекспир и неговата прелестна, изпълнена с преобличания „Дванайсета нощ". След хиляди перипетии, любовта и театърът побеждават.

Може ли този, не особено изчерпателен разказ да ви създаде една представа за неподражаема театрална радост и хохот, които крие в себе си?

Елате и ще разберете сами!!!

АКТЬОРИ:
Антоанета Кръстникова
Асен Лозанов
Валери Еличов
Ива Папазова
Никола Парашкевов
Николай Стоименов
Розалия Абгарян

ГОСТУВАЩИ АКТЬОРИ:
Александър Кадиев

ЕКИП:

Автор:
Кен Лудвиг

Постановка:
Богдан Петканин

Костюми:
Мартина Варийска
Прочети още
София, ул. "Върбица" 12

Телефон: 02 494 9980

Цена

от 12.00 лв. до 20.00 лв.

Дата на актуализация:
05.02.2020г.
Преглеждания:
888 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
4 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти