Рейтинг:
0.0

"Примадони"

... прочети още Двама гладуващи английски актьори, играещи откъси от Шекспирови пиеси в сърцето на Дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва. Повече Комедия от Кен Лудвиг Режисьор: Стефан Спасов Участват актьорите: Валери Марков, Филип Янев, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Георги Георгиев, Димитрина Гинева, Красимир Демиров и Любов Николова. Тази пиеса на известния американски драматург Кен Лудвиг в голяма степен напомня сюжета на един от незабравимите холивудски филми "Някои го предпочитат горещо" с Джак Лемън, Тони Къртис и Мерилин Монро. Двама гладуващи английски актьори, играещи откъси от Шекспирови пиеси в сърцето на Дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва. После племенниците се оказват момичета и актьорите слагат перуки, рокли и грим. За свое нещастие се влюбват в истинската наследница и нейната чаровна приятелка. В действието се включва и Шекспир с неговата прелестна, изпълнена с превъплъщения "Дванайсета нощ". След хиляди перипетии побеждава любовта.

15 декември 2022 от 19:00ч. (четвъртък)
Добрич  · 
Драматичен театър "Йордан Йовков"- Добрич (ул. "България" 5)
Двама гладуващи английски актьори, играещи откъси от Шекспирови пиеси в сърцето на Дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва.

Повече

Комедия от Кен Лудвиг
Режисьор: Стефан Спасов
Участват актьорите: Валери Марков, Филип Янев, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Георги Георгиев, Димитрина Гинева, Красимир Демиров и Любов Николова.

Тази пиеса на известния американски драматург Кен Лудвиг в голяма степен напомня сюжета на един от незабравимите холивудски филми "Някои го предпочитат горещо" с Джак Лемън, Тони Къртис и Мерилин Монро.

Двама гладуващи английски актьори, играещи откъси от Шекспирови пиеси в сърцето на Дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва. После племенниците се оказват момичета и актьорите слагат перуки, рокли и грим. За свое нещастие се влюбват в истинската наследница и нейната чаровна приятелка. В действието се включва и Шекспир с неговата прелестна, изпълнена с превъплъщения "Дванайсета нощ". След хиляди перипетии побеждава любовта.
Прочети още
Добрич, ул. "България" 5

Телефон: 0885 387 319; 058 605 706

Дата на актуализация:
24.11.2022г.
Преглеждания:
292 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
134 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа