Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Празник на фолклорното изкуство "Като жива вода" - Суворово

... прочети още Община Суворово има удоволствието да Ви покани за тринадесета поредна година на Празника на фолклорното изкуство „Като жива вода-Суворово 2020”, който ще се проведе на 02 и 03 май 2020г. в местността „Горски кладенец”. За 13-та поредна година Празникът на фолклорното изкуство „Като жива вода” събира изпълнители от цяла североизточна България. Той дава възможност на певци, музиканти, танцьори, изпълнители, гости и зрители да се потопят в един необятен и красив свят на багри, настроения и емоции, свят изпълнен с древни символи и съвременни послания, свят магия, свят чудо, свят на българския фолклор. И тази година ПФИ“Като жива вода“ ще се състои в 2 поредни дни 2-ри и 03-ти май. Празникът има конкурсен характер и изпълненията се оценяват от компетентно жури. Класирането на участниците се обявява на сайта на общината в 10 дневен срок след приключване на събитието, наградите са изпращат по пощата на адреса посочен в заявката за участие. Заповядайте отново и тази година и нека заедно за пореден път да сътворим един празник, едно утвърждаване на българското, за да пребъде в годините. Заповядайте на Тринадесетия Празник на фолклорното изкуство в община Суворово! За повече информация посетете: http://www.suvorovo.bg или страницата на фестивала във facebook.

30 април 2019
до 01 май 2019
изминало
02 май 2020
до 03 май 2020
изминало
Община Суворово има удоволствието да Ви покани за тринадесета поредна година на Празника на фолклорното изкуство „Като жива вода-Суворово 2020”, който ще се проведе на 02 и 03 май 2020г. в местността „Горски кладенец”.

За 13-та поредна година Празникът на фолклорното изкуство „Като жива вода” събира изпълнители от цяла североизточна България. Той дава възможност на певци, музиканти, танцьори, изпълнители, гости и зрители да се потопят в един необятен и красив свят на багри, настроения и емоции, свят изпълнен с древни символи и съвременни послания, свят магия, свят чудо, свят на българския фолклор.

И тази година ПФИ“Като жива вода“ ще се състои в 2 поредни дни 2-ри и 03-ти май. Празникът има конкурсен характер и изпълненията се оценяват от компетентно жури. Класирането на участниците се обявява на сайта на общината в 10 дневен срок след приключване на събитието, наградите са изпращат по пощата на адреса посочен в заявката за участие.

Заповядайте отново и тази година и нека заедно за пореден път да сътворим един празник, едно утвърждаване на българското, за да пребъде в годините. Заповядайте на Тринадесетия Празник на фолклорното изкуство в община Суворово!

За повече информация посетете: http://www.suvorovo.bg или страницата на фестивала във facebook.
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
28.02.2020г.
Преглеждания:
2423 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
92 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Разходка с кон на открито, плюс ползване на детски кът - в село Зорница
34 бр. 27 бр. 1 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Юни до 31 Юли 2021г.
Към офертата
Вход за Чифлик Дъбовете край Белослав, плюс игри и стрелба с лък - за един възрастен с две деца
6 бр. 8 бр. 2 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Април до 27 Юни 2021г.
Към офертата
Рожден ден в Delta Planet Mall! 2 часа парти за 10 деца - с аниматор, меню и бонус - детско шампанско
нова оферта Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Юни до 22 Август 2021г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа