Рейтинг:
5.0 / 1 оценка
Минало събитие

Plovdiv Offroad FEST

... прочети още В Планината има място за всички! ... потърси своето офроуд изживяване! PLOVDIV OFFROAD FEST Клуб "ОФРОУД ПЛОВДИВ", съвместно с Дoброволно Формирование "ПЛОВДИВ-112" организират международен офроуд фестивал “PLOVDIV OFFROAD FEST”, който ще се проведе от 5 до 7 Октомври 2018, в местността под манастира „Св. Св. Козма и Дамян“ в Родопите, над гр. Куклен (на 7 км от гр. Пловдив). С фестивала целим да обединим хората с различни интереси в планината – офроуд с джипове, ATV и мотори, планинско колоездене, ориентиране, къмпинг, лов и риболов, планински преходи, спасителна дейност и други. В рамките на събитието освен състезания за джипове в класовете TROPHY, CROSS COUNTRY и ATV, сме предвидили: downhill трасе за байкове, състезание по спортно ориентиране за деца и възрастни, възможност за офроуд шофиране по затворено трасе с инструктор и офроуд разходка, демонстрации и обучения на спасителни дейности на закъсал автомобил, първа помощ при катастрофи, забавни и полезни игри за малки и големи. Във фестивала са включени още тестдрайв на офроуд автомобили, изложения на офроуд техника и аксесоари, къмпинг и планинско оборудване и облекла, ловно-рибарски принадлежности. В организацията е заложен кетъринг в няколко зони за храни и напитки, логистично осигуряване и други. Очакваме около 450 състезатели в различните дисциплини (офроуд, колоездене и ориентиране), 50 изложители и над 2000 посетители. Фестивалната част на събитието ще е разположена на площ около 50 декара, а състезателните трасета за трите дни надхвърлят 600 километра. Входът за всички посетители на фестивала е свободен.

05 октомври 2018 от 14:00ч. до 18:00ч.
до 07 октомври 2018 от 18:00ч.
Куклен  · 
Кукленски манастир "Св. Св. Козма и Дамян" - Куклен (Кукленски манастир "Св. Св. Козма и Дамян" - Куклен)
изминало
В Планината има място за всички! ... потърси своето офроуд изживяване!

PLOVDIV OFFROAD FEST

Клуб "ОФРОУД ПЛОВДИВ", съвместно с Дoброволно Формирование "ПЛОВДИВ-112" организират международен офроуд фестивал “PLOVDIV OFFROAD FEST”, който ще се проведе от 5 до 7 Октомври 2018, в местността под манастира „Св. Св. Козма и Дамян“ в Родопите, над гр. Куклен (на 7 км от гр. Пловдив).

С фестивала целим да обединим хората с различни интереси в планината – офроуд с джипове, ATV и мотори, планинско колоездене, ориентиране, къмпинг, лов и риболов, планински преходи, спасителна дейност и други. В рамките на събитието освен състезания за джипове в класовете TROPHY, CROSS COUNTRY и ATV, сме предвидили: downhill трасе за байкове, състезание по спортно ориентиране за деца и възрастни, възможност за офроуд шофиране по затворено трасе с инструктор и офроуд разходка, демонстрации и обучения на спасителни дейности на закъсал автомобил, първа помощ при катастрофи, забавни и полезни игри за малки и големи. Във фестивала са включени още тестдрайв на офроуд автомобили, изложения на офроуд техника и аксесоари, къмпинг и планинско оборудване и облекла, ловно-рибарски принадлежности. В организацията е заложен кетъринг в няколко зони за храни и напитки, логистично осигуряване и други.

Очакваме около 450 състезатели в различните дисциплини (офроуд, колоездене и ориентиране), 50 изложители и над 2000 посетители. Фестивалната част на събитието ще е разположена на площ около 50 декара, а състезателните трасета за трите дни надхвърлят 600 километра.

Входът за всички посетители на фестивала е свободен.
Прочети още
Цена

Вход свободен

Сподели това събитие:
Още за събитието:
Дата на актуализация:
13.08.2018г.
Преглеждания:
748 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Забавление в Родопите, край Пловдив! Вход за въжена градина, въжен тролей и въжена стена за двама - деца или възрастни
7 бр. 7 бр. 1 бр. 26 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Юли до 15 Октомври 2022г.
Към офертата
Подари адреналин на макс! Скално катерене в Родопите, плюс видеозаснемане
8 бр. 9 бр. 55 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Февруари до 16 Ноември 2022г.
Към офертата
Smash Cake фотосесия за дете с 10 обработени и отпечатани кадъра
6 бр. 6 бр. 26 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Януари до 12 Ноември 2022г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната

Изминали събития наблизо

Минало събитие
вт, 05 юли 2022
Куклен Преглеждания 2416
Минало събитие
пт, 18 юни 2021
Куклен Преглеждания 20
Минало събитие
вт, 15 юни 2021
Куклен Преглеждания 2416
Минало събитие
вт, 07 юли 2020
Куклен Преглеждания 2416