Рейтинг:
0.0
Времето в Копривщица

Днес, 04 дек.

2°C облачно

Утре, 05 дек.

2°C облачно

Вторник, 06 дек.

4°C предимно облачно

Сряда, 07 дек.

5°C облачно

Четвъртък, 08 дек.

6°C разкъсана облачност

Петък, 09 дек.

8°C облачно

Събота, 10 дек.

6°C облачно
Покажи още от времето
Минало събитие

Мобилна творческа мрежа

... прочети още "Мобилна творческа мрежа" гостува на Копривщица в на 5ти и 6ти юли 2022г. Пътуващият творчески фестивал “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство” гостува на гр. Копривщица на 5 и 6 юли. Пъстрата зона за на платформата ще се позиционира на пл. 20-ти април, и ще даде възможност на всички местни автори, творци, самодейни и професионални артистични формации, училищни групи и представители на сценичните изкуства да се изявят и да представят на публиката своето изкуство. Организаторите предоставят на копривщенци възможността да популяризират творческите си дейности на напълно оборудваната сцена и зона за работилници и занаяти, които ще дадат тласък на различни потенциали в сферата на изкуството и културата. Всеки желаещ може да се включи в програмата, като се свърже с организаторите или попълни ОТВОРЕНА ПОКАНА ( http://incubator.bg/mobile-creative-network-culture-and-art/ ) за участие. Платформата води своето начало от гр. Пловдив, където организаторите развиват културния живот и сценичните изкуства, давайки поле за изява и реализация на млади и утвърдени таланти. Организаторите от сдружение Творчески комплекс Инкубатор стоят зад осъществяването на най-големите градски фестивали в Европейската столица на културата от 2019г. - Пловдив.

05 юли 2022
до 06 юли 2022
изминало
"Мобилна творческа мрежа" гостува на Копривщица в на 5ти и 6ти юли 2022г.
Пътуващият творчески фестивал “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство” гостува на гр. Копривщица на 5 и 6 юли. Пъстрата зона за на платформата ще се позиционира на пл. 20-ти април, и ще даде възможност на всички местни автори, творци, самодейни и професионални артистични формации, училищни групи и представители на сценичните изкуства да се изявят и да представят на публиката своето изкуство. Организаторите предоставят на копривщенци възможността да популяризират творческите си дейности на напълно оборудваната сцена и зона за работилници и занаяти, които ще дадат тласък на различни потенциали в сферата на изкуството и културата.
Всеки желаещ може да се включи в програмата, като се свърже с организаторите или попълни ОТВОРЕНА ПОКАНА ( http://incubator.bg/mobile-creative-network-culture-and-art/ )
за участие.
Платформата води своето начало от гр. Пловдив, където организаторите развиват културния живот и сценичните изкуства, давайки поле за изява и реализация на млади
и утвърдени таланти.
Организаторите от сдружение Творчески комплекс Инкубатор стоят зад осъществяването на най-големите градски фестивали в Европейската столица на културата от 2019г. - Пловдив.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
15.06.2022г.
Преглеждания:
51 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
3 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Разходка с АТВ край Стрелча по специално избран маршрут, плюс водач и екипировка - за един или двама
23 бр. 23 бр. 1 бр. 28 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Август до 31 Януари 2023г.
Към офертата
Оff-road тур из потайностите на Средна гора
Валидност на ваучера:
от 20 Август до 31 Януари 2023г.
Към офертата
Тандемен панорамен полет с парапланер край Сопот - за един или двама, с възможност за видеозаснемане
Валидност на ваучера:
от 24 Ноември до 31 Май 2023г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната

сб, 17 дек 2022 от 10:30
Змейово Преглеждания 703 след 13 дни Започва
вт, 27 дек 2022
4.00 - 10.00лв.
Купи билет
Троян Преглеждания 7 след 23 дни Започва