Рейтинг:
0.0
Времето в Копривщица

Днес, 29 ное.

-1° 2°C умерен дъжд

Утре, 30 ное.

-3° 1°C предимно облачно

Петък, 01 дек.

6°C предимно облачно

Събота, 02 дек.

7°C разкъсана облачност

Неделя, 03 дек.

10° 8°C облачно

Понеделник, 04 дек.

-3° 1°C слаб дъжд

Вторник, 05 дек.

-4° -1°C слаб снеговалеж
Покажи още от времето
Минало събитие

Мобилна творческа мрежа

... прочети още "Мобилна творческа мрежа" гостува на Копривщица в на 5ти и 6ти юли 2022г. Пътуващият творчески фестивал “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство” гостува на гр. Копривщица на 5 и 6 юли. Пъстрата зона за на платформата ще се позиционира на пл. 20-ти април, и ще даде възможност на всички местни автори, творци, самодейни и професионални артистични формации, училищни групи и представители на сценичните изкуства да се изявят и да представят на публиката своето изкуство. Организаторите предоставят на копривщенци възможността да популяризират творческите си дейности на напълно оборудваната сцена и зона за работилници и занаяти, които ще дадат тласък на различни потенциали в сферата на изкуството и културата. Всеки желаещ може да се включи в програмата, като се свърже с организаторите или попълни ОТВОРЕНА ПОКАНА ( http://incubator.bg/mobile-creative-network-culture-and-art/ ) за участие. Платформата води своето начало от гр. Пловдив, където организаторите развиват културния живот и сценичните изкуства, давайки поле за изява и реализация на млади и утвърдени таланти. Организаторите от сдружение Творчески комплекс Инкубатор стоят зад осъществяването на най-големите градски фестивали в Европейската столица на културата от 2019г. - Пловдив.

05 юли 2022
до 06 юли 2022
изминало
"Мобилна творческа мрежа" гостува на Копривщица в на 5ти и 6ти юли 2022г.
Пътуващият творчески фестивал “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство” гостува на гр. Копривщица на 5 и 6 юли. Пъстрата зона за на платформата ще се позиционира на пл. 20-ти април, и ще даде възможност на всички местни автори, творци, самодейни и професионални артистични формации, училищни групи и представители на сценичните изкуства да се изявят и да представят на публиката своето изкуство. Организаторите предоставят на копривщенци възможността да популяризират творческите си дейности на напълно оборудваната сцена и зона за работилници и занаяти, които ще дадат тласък на различни потенциали в сферата на изкуството и културата.
Всеки желаещ може да се включи в програмата, като се свърже с организаторите или попълни ОТВОРЕНА ПОКАНА ( http://incubator.bg/mobile-creative-network-culture-and-art/ )
за участие.
Платформата води своето начало от гр. Пловдив, където организаторите развиват културния живот и сценичните изкуства, давайки поле за изява и реализация на млади
и утвърдени таланти.
Организаторите от сдружение Творчески комплекс Инкубатор стоят зад осъществяването на най-големите градски фестивали в Европейската столица на културата от 2019г. - Пловдив.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
15.06.2022г.
Преглеждания:
73 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
4 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

90-минутна разходка с АТВ край Стрелча по специално избран маршрут, плюс водач и екипировка - за един или двама
8 бр. 6 бр. 22 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юли до 2 Февруари 2024г.
Към офертата
Вход за синя зона на SPA Тракийска резиденция или SPA Старосел, плюс винен тур, от Винен и СПА Комплекс Старосел
58 бр. 2 бр. 4 бр. 25 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Септември до 31 Януари 2024г.
Към офертата
70 минути конна езда с водач из красивите местности на Хисаря
7 бр. 6 бр. 31 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 12 Януари 2024г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната

Изминали събития наблизо