София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Международен фестивал на сценичните изкуства "Странджа Пее и Танцува"

... прочети още Многожанров Фестивала е включен в културната програма на гр. Приморско и се провежда с любезното съдействие на общината. Освен създаване на празнично настроение, целта ни е: да привлечем младите хора към съпричастност за съхраняване на обичаи, бит, нрави, отколешни традиции, културно наследство, което запазва идентичността ни в Европейското семейство; да дадем шанс за изява на значителен брой деца и млади хора и да допринесем за повишаване на мотивацията им да се занимават с конструктивна творческа дейност, като превантивна мярка в борбата срещу порочните зависимости (цигари, алкохол, наркотици и др.) и агресията; Размяна на творческа информация и развитие на постиженията в дадените танцови стилове и музикални направления. УЧАСТНИЦИ: Могат да участват колективи и отделни изпълнители без ограничения във възрастта в някои от следните номинации: Съвременна и народна хореография; Вокал; Инструменталисти; Театър на костюмите; Циркови трупи; Театрални групи. КРИТЕРИИ ЗА УЧАСТИЕ: За участие във фестивала е необходима акредитация на участниците, която се осъществява при следните условия: Задължително попълване на заявка по образец /Application form /, в която се посочва: жанра, наименованието, избраната програма, датата на пристигане; възрастова група; творческата биография на колектива; видеозапис; цветни фото снимки и рекламни материали; точен адрес, телефон, факс и e-mail за кореспонденция. Забележка: Заявката за участие се попълва Online на www.wse.bg Акредитирането се осъществя от художествен съвет при следните критерии: Съответствие на заявката с условията на регламента; Богатство на творческата биография; Оригиналност на костюми, танци, песни и оркестър; Участия в други международни изяви; Участие в други мероприятия и фестивали на „Асоциация Български Фолклор” и “ЕВРОГРЕЙД” Участниците, които бъдат одобрени от художествения съвет, ще бъдат уведомени писмено, след което в срока определен в уведомлението, трябва да внесат фестивална такса, съгласно финансовите условия за участие на посочената банкова сметка. Фестивала има конкурсен характер. Конкурс се провежда, когато в дадена номинация има три или повече участника /солисти, колективи/

07 юни 2019
до 19 юни 2019
Китен  · 
Park Hotel "Atliman Beach",
изминало
Многожанров

Фестивала е включен в културната програма на гр. Приморско и се провежда с любезното съдействие на общината. Освен създаване на празнично настроение, целта ни е: да привлечем младите хора към съпричастност за съхраняване на обичаи, бит, нрави, отколешни традиции, културно наследство, което запазва идентичността ни в Европейското семейство; да дадем шанс за изява на значителен брой деца и млади хора и да допринесем за повишаване на мотивацията им да се занимават с конструктивна творческа дейност, като превантивна мярка в борбата срещу порочните зависимости (цигари, алкохол, наркотици и др.) и агресията; Размяна на творческа информация и развитие на постиженията в дадените танцови стилове и музикални направления.

УЧАСТНИЦИ:

Могат да участват колективи и отделни изпълнители без ограничения във възрастта в някои от следните номинации: Съвременна и народна хореография; Вокал; Инструменталисти; Театър на костюмите; Циркови трупи; Театрални групи.

КРИТЕРИИ ЗА УЧАСТИЕ:

За участие във фестивала е необходима акредитация на участниците, която се осъществява при следните условия:
Задължително попълване на заявка по образец /Application form /, в която се посочва: жанра, наименованието, избраната програма, датата на пристигане; възрастова група; творческата биография на колектива; видеозапис; цветни фото снимки и рекламни материали; точен адрес, телефон, факс и e-mail за кореспонденция.

Забележка: Заявката за участие се попълва Online на www.wse.bg

Акредитирането се осъществя от художествен съвет при следните критерии:

Съответствие на заявката с условията на регламента;
Богатство на творческата биография;
Оригиналност на костюми, танци, песни и оркестър;
Участия в други международни изяви;
Участие в други мероприятия и фестивали на „Асоциация Български Фолклор” и “ЕВРОГРЕЙД”

Участниците, които бъдат одобрени от художествения съвет, ще бъдат уведомени писмено, след което в срока определен в уведомлението, трябва да внесат фестивална такса, съгласно финансовите условия за участие на посочената банкова сметка.

Фестивала има конкурсен характер.
Конкурс се провежда, когато в дадена номинация има три или повече участника
/солисти, колективи/
Прочети още
Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
28.05.2020г.
Преглеждания:
26 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Вход за Фестивал на виното в Замъка "Влюбен във вятъра" в Равадиново - на 17, 18 или 19 Юли
5 бр. 3 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 19 Юли 2020г.
Към офертата
45 минути водолазно гмуркане край Созопол, с екипировка и инструктор, плюс видеозаснемане
Валидност на ваучера:
от 15 Юни до 31 Август 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития

вт, 25 авг 2020
Китен Преглеждания 21 след 87 дни Започва
пт, 04 сеп 2020 от 14:00
Китен Преглеждания 11 след 97 дни Започва

Събития наблизо

вт, 25 авг 2020
Китен Преглеждания 21 след 87 дни Започва
пт, 04 сеп 2020 от 14:00
Китен Преглеждания 11 след 97 дни Започва

Подобни събития в страната

сб, 30 май 2020
Вход свободен
Левски (Област Пазарджик) Преглеждания 8 днес Започва
пн, 01 юни 2020
Казанлък Преглеждания 70 след 2 дни Започва

Изминали събития наблизо