Рейтинг:
0.0

"Лилиом - Легенда за любовта"

... прочети още Този спектакъл на Драматичен театър "Сава Огнянов" разказва легендата за съвременния човек, заменил искреното човешко общуване с привлекателния пъстър маскарад. Маскарад, в който никой не е това, за което се представя. За спектакъла Лилиом е човек на крайностите, влюбен в светлините и усмивките на лунапарка и бягащ от проблемите на реалността. Ще успее ли да слезе от въртележката и да прекрати маскарада, когато съдбата го срещне с безусловната любов? Дали пътуването му до едно неочаквано място ще го научи да разпознава и да уважава границата между доброто и злото? Пиесата на Ференц Молнар, написана преди повече от век, звучи изключително съвременно днес, а постановката на младия режисьор Ивайло Ненов ще ви очарова с невероятното смесване на реалност и фантазия, хумор, патос и ирония, нежност и трагедия.

10 февруари 2023 от 19:00ч. (петък)
Русе  · 
Доходно здание - Русе (пл. „Свобода“ 4)
Този спектакъл на Драматичен театър "Сава Огнянов" разказва легендата за съвременния човек, заменил искреното човешко общуване с привлекателния пъстър маскарад. Маскарад, в който никой не е това, за което се представя.

За спектакъла

Лилиом е човек на крайностите, влюбен в светлините и усмивките на лунапарка и бягащ от проблемите на реалността. Ще успее ли да слезе от въртележката и да прекрати маскарада, когато съдбата го срещне с безусловната любов? Дали пътуването му до едно неочаквано място ще го научи да разпознава и да уважава границата между доброто и злото? Пиесата на Ференц Молнар, написана преди повече от век, звучи изключително съвременно днес, а постановката на младия режисьор Ивайло Ненов ще ви очарова с невероятното смесване на реалност и фантазия, хумор, патос и ирония, нежност и трагедия.
Прочети още
Русе, пл. „Свобода“ 4

Телефон: 082 87 40 49

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
19.01.2023г.
Преглеждания:
57 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
27 бр.

Вижте още

пт, 03 фев 2023 от 19:00
35.00 - 45.00лв.
Купи билет
Théatro отсам канала Преглеждания 19715 утре Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа