Рейтинг:
0.0
Времето в Девня

Днес, 20 авг.

21° 34° 34°C ясно небе

Утре, 21 авг.

20° 33° 32°C ясно небе

Понеделник, 22 авг.

19° 34° 31°C предимно облачно

Вторник, 23 авг.

20° 35° 32°C ясно небе

Сряда, 24 авг.

20° 35° 32°C облачно

Четвъртък, 25 авг.

20° 32° 30°C слаб дъжд
Покажи още от времето
Минало събитие

КОРЕНЪ - история и фолклор в "Исторически парк"

... прочети още Представете си огромен тракийски площад. На него пъстро хоро се вие и всички са облечени в носии. Вие сте на хорото - танцувате лудо в неравноделен ритъм, захласнати от майсторството на свирачите... Представете си величествен тракийски дворец. Пред него едни от най-добрите професионални танцьори и музиканти в България и вие се наслаждавате на спектакъла от първия ред... Представете си как древните траки и българите от ранното средновековие оживяват пред очите ви и ви правят съпричастни с техните обичаи, обреди, военно дело, а величествен сокол ви приветства със своята достолепна осанка. Представете си как се разхождате и опознавате епохите на траки, прабългари, славяни, българи от Първото и Второто българско царство, докато сладкодумен разказвач предава техните обичаи, битие и житие. А сега си представете селище с български юрти, където огънят в огнището играе своя среднощен танц, пукотът от горящите дърва нежно гали слуха ви, докато вие думате сладка раздумка с верни другари, усмихнати и удовлетворени от преживяването – напълно потопени в автентичната атмосфера. На 25. юни 2022 г. Ви очаква едно историческо събитие изпълнено с незабравими моменти, богата програма и естествено страхотни награди , които определено ще ви харесат. На този ден мало и голямо – всички хороигралци от целия регион и отвъд си дават среща в „Исторически парк”, за да се включат в най-голямото и най-пъстро хоро на прелестния Тракийски площад. Ако обичате историята и фолклора, то това събитие е точно за Вас! Ако обичате българската народна музика и танци, то това събитие е точно за Вас! Ако носите българския корен в сърцето си, то това събитие е точно за Вас! На 25-ти юни слагаме носиите, обличаме ризите с чудни шевици, също като на голям празник, хващаме се за ръце, а хорото ще бъде заредено с бълагрска енергия, която ще изпълни вселената!!! Информация за събитието: вижте тук.

25 юни 2022
до 26 юни 2022
изминало
Представете си огромен тракийски площад. На него пъстро хоро се вие и всички са облечени в носии. Вие сте на хорото - танцувате лудо в неравноделен ритъм, захласнати от майсторството на свирачите...

Представете си величествен тракийски дворец. Пред него едни от най-добрите професионални танцьори и музиканти в България и вие се наслаждавате на спектакъла от първия ред...

Представете си как древните траки и българите от ранното средновековие оживяват пред очите ви и ви правят съпричастни с техните обичаи, обреди, военно дело, а величествен сокол ви приветства със своята достолепна осанка.

Представете си как се разхождате и опознавате епохите на траки, прабългари, славяни, българи от Първото и Второто българско царство, докато сладкодумен разказвач предава техните обичаи, битие и житие.

А сега си представете селище с български юрти, където огънят в огнището играе своя среднощен танц, пукотът от горящите дърва нежно гали слуха ви, докато вие думате сладка раздумка с верни другари, усмихнати и удовлетворени от преживяването – напълно потопени в автентичната атмосфера.

На 25. юни 2022 г. Ви очаква едно историческо събитие изпълнено с незабравими моменти, богата програма и естествено страхотни награди , които определено ще ви харесат.

На този ден мало и голямо – всички хороигралци от целия регион и отвъд си дават среща в „Исторически парк”, за да се включат в най-голямото и най-пъстро хоро на прелестния Тракийски площад.

Ако обичате историята и фолклора, то това събитие е точно за Вас!

Ако обичате българската народна музика и танци, то това събитие е точно за Вас!

Ако носите българския корен в сърцето си, то това събитие е точно за Вас!

На 25-ти юни слагаме носиите, обличаме ризите с чудни шевици, също като на голям празник, хващаме се за ръце, а хорото ще бъде заредено с бълагрска енергия, която ще изпълни вселената!!!

Информация за събитието: вижте тук.
Прочети още
Девня,

Телефон: 0883 788 880; 0884 618 648

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
25.05.2022г.
Преглеждания:
31 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

2 часа тур по избор с електрически мотор
88:88:88 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Август до 30 Октомври 2022г.
Към офертата
Игра на тенис на маса за двама
245 бр. 243 бр. 1 бр. 49 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Април до 11 Септември 2022г.
Към офертата
Collizeone Table Tennis Arena -50%
Игра на тенис на маса за двама
245 бр. 509 дни 243 бр. 1 бр. 49 бр. Оферта от Grabo.bg
Цена: 3.99лв 8.00лв
Подари висока доза адреналин! Бънджи скок от Аспаруховия мост във Варна
20 бр. 10 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Август до 29 Октомври 2022г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната

нд, 21 авг 2022
Долна Малина Преглеждания 1134 утре Започва
чт, 25 авг 2022
Долни Чифлик Преглеждания 408 след 5 дни Започва
чт, 25 авг 2022 Купи билет
Априлци Преглеждания 812 след 5 дни Започва