София 28 октомври Пловдив 21 октомври Варна 26 септември Бургас 25 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври В. Търново 23 октомври Пловдив 22.10 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Концерт на Михаела Филева Live stream #ЖивотВкъщи

... прочети още Тайният гост на #ЖивотВкъщи е... четирикратната носителка на титлата „БГ изпълнителка на годината“ Михаела Филева. Този Петък 10ти Април, от 21 ч., една от най-успешните български поп-певици се качва на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи със своята група – Краси Тодоров, Васето Крумов, Сашо Обретенов, Радо Казасов и трио Тринити. Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно във Facebook страниците на URBO , Mihaela Fileva , Monte Music Ltd. , Joker Media Rental и STREAMER.BG , както и на официалният YouTube канал на инициативата - https://www.youtube.com/channel/UCsu8cJveA14R5mREsCYSB3w?view_as=subscriber Ако желаете да подкрепите Българската музика и култура, можете да го направите с виртуален билет от платформата на URBO или чрез SMS на 1928 с текст ‘LIVE’ на цена от 2,40лв. с ДДС. #ЖивотВкъщи е инициатива на URBO, STREAMER.BG и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен. Гледайте лайвстрийм концерта на Михаела Филева безплатно в сайта https://urboapp.com/ .

10 април 2020 от 21:00ч.
София
изминало
Тайният гост на #ЖивотВкъщи е... четирикратната носителка на титлата „БГ изпълнителка на годината“ Михаела Филева.

Този Петък 10ти Април, от 21 ч., една от най-успешните български поп-певици се качва на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи със своята група – Краси Тодоров, Васето Крумов, Сашо Обретенов, Радо Казасов и трио Тринити.

Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно във Facebook страниците на URBO , Mihaela Fileva , Monte Music Ltd. , Joker Media Rental и STREAMER.BG , както и на официалният YouTube канал на инициативата - https://www.youtube.com/channel/UCsu8cJveA14R5mREsCYSB3w?view_as=subscriber

Ако желаете да подкрепите Българската музика и култура, можете да го направите с виртуален билет от платформата на URBO или чрез SMS на 1928 с текст ‘LIVE’ на цена от 2,40лв. с ДДС.

#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO, STREAMER.BG и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Гледайте лайвстрийм концерта на Михаела Филева безплатно в сайта https://urboapp.com/ .
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
08.04.2020г.
Преглеждания:
20 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Семейна фотосесия в студио със 160 - 180 кадъра, плюс фотокнига
7 бр. 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Май до 21 Юли 2020г.
Към офертата
Тренировка по катерене за начинаещи с инструктор
2 бр. 88:88:88 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Май до 29 Юли 2020г.
Към офертата
Детски рожден ден за до 10 деца - с катерене на стена
Валидност на ваучера:
от 30 Май до 30 Август 2020г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа