Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Концерт на Глория

... прочети още Най-вълшебната част от Велиленд е циркът, в който артисти от цял свят пренасят малки и големи в магичния свят на изкуството, представено чрез елегантност, ефирност и изпълнения отвъд човешките способности, този път с участие на певицата Глория! Концерт на Глория на 22 Юли от 20:30ч, във VeliLand, Велинград За събитието VeliLand е приказен свят на игри, магия и изкуство. Мечтата се сбъдва бързо след зараждането ѝ. Трескавата подготовка трае само няколко седмици, в които от полето се ражда най-голямото цирково шапито, заобиколено от детски площадки с дървени съоражения и въжени люлки, надуваеми батути, водни пързалки с басейн, индиански палатки за отдих, многообразни храни и напитки. Бъдете част от това приключение и изживейте с нас магията на VeliLand!

22 юли 2023 от 20:30ч.
изминало
Най-вълшебната част от Велиленд е циркът, в който артисти от цял свят пренасят малки и големи в магичния свят на изкуството, представено чрез елегантност, ефирност и изпълнения отвъд човешките способности, този път с участие на певицата Глория!

Концерт на Глория на 22 Юли от 20:30ч, във VeliLand, Велинград

За събитието

VeliLand е приказен свят на игри, магия и изкуство. Мечтата се сбъдва бързо след зараждането ѝ. Трескавата подготовка трае само няколко седмици, в които от полето се ражда най-голямото цирково шапито, заобиколено от детски площадки с дървени съоражения и въжени люлки, надуваеми батути, водни пързалки с басейн, индиански палатки за отдих, многообразни храни и напитки.

Бъдете част от това приключение и изживейте с нас магията на VeliLand!
Прочети още
Цена

от 9.00 лв. до 27.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
16.06.2023г.
Преглеждания:
185 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
8 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Глория