Рейтинг:
0.0

"Изневери в повече"

... прочети още *Закупените билети важат без презаверка за новата дата. *Който желае да презавери закупен билет за някое от другите събития, част от фестивала – може да го направи, като пише на e-mail: info@ticketportal.bg *Който желае да върне закупен билет може да го направи според начина на закупуване: 1. Закупените онлайн билети могат да бъдат върнати, като ни пишете имейл на info@ticketportal.bg 2. Закупените от обект билети могат да бъдат върнати там от където са закупени или на касата на входа на Парк Военна академия на 25, 26, 27, 28 Юни след 19:00ч. Срок за връщане: 28 Юни Автор: Артур Нюфийлд Постановка: Емил Марков Сценография: Милен Боричев Участват: Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов, Стела Ганчева, Тихомир Благоев Комедията от Артур Нюфийлд пресъздава живота на две съседски семейства, които се забъркват в куп комични ситуации, заради любов и няколко извънбрачни връзки. Всеки лъже всеки и никой не си признава. Любовниците скачат от единия на другия балкон на 11-ия етаж. Какво става от тук нататък… не може да се разкаже. То трябва да се види!

23 юли 2020 от 21:00ч. (четвъртък)
*Закупените билети важат без презаверка за новата дата.
*Който желае да презавери закупен билет за някое от другите събития, част от фестивала – може да го направи, като пише на e-mail: info@ticketportal.bg
*Който желае да върне закупен билет може да го направи според начина на закупуване:
1. Закупените онлайн билети могат да бъдат върнати, като ни пишете имейл на info@ticketportal.bg
2. Закупените от обект билети могат да бъдат върнати там от където са закупени или на касата на входа на Парк Военна академия на 25, 26, 27, 28 Юни след 19:00ч.
Срок за връщане: 28 Юни

Автор: Артур Нюфийлд
Постановка: Емил Марков
Сценография: Милен Боричев
Участват: Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов, Стела Ганчева, Тихомир Благоев

Комедията от Артур Нюфийлд пресъздава живота на две съседски семейства, които се забъркват в куп комични ситуации, заради любов и няколко извънбрачни връзки.
Всеки лъже всеки и никой не си признава.
Любовниците скачат от единия на другия балкон на 11-ия етаж.
Какво става от тук нататък… не може да се разкаже. То трябва да се види!
Прочети още
Варна, бул. "Сливница" 2

Телефон: Билетен център: тел.: 052 685 214

Времетраене

120 минути

Дата на актуализация:
01.07.2020г.
Преглеждания:
2130 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти