Рейтинг:
0.0

"Хитрата лисанка - Спектакъл по народни приказки"

... прочети още Драматизация: Симона Нанова Драматизация: Ваня Иванова Режисьор: Ваня Иванова Сценография: Емелияна Андонова-Тотева Музикално оформление: Ваня Иванова Участват: Симона Нанова В народните приказки е събран вековния опит на хиляди поколения, тя ни прави по-мъдри и по-добри! Хитрата Лисанка си живее добре - хем си мързелува, хем си добрува! И винаги успява да се измъкне. Пътешества си от приказка в приказка и ... изобщо не се притеснява, че предава най-добрия си приятел, че е несправедлива или безсърдечна. Но ... „който хитрува, трябва да си пази опашката“. Ще успее ли Лисанка да я опази? Ще замете с нея пак следите или ще си получи заслуженото? В драматизацията са включени приказките: „ Болен – здрав носи“, „Три хитринки“, „Косе – Босе“, „Врабчето и Лисицата“ и „Вълкът и Лисицата“. Спектакълът е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на културата и фондация Арте Вива.

05 декември 2021 от 11:00ч. (неделя)
София  · 
Сити Марк Арт Център - София (бул. Янко Сакъзов 30)
Драматизация: Симона Нанова
Драматизация: Ваня Иванова
Режисьор: Ваня Иванова
Сценография: Емелияна Андонова-Тотева
Музикално оформление: Ваня Иванова
Участват: Симона Нанова

В народните приказки е събран вековния опит на хиляди поколения, тя ни прави по-мъдри и по-добри!
Хитрата Лисанка си живее добре - хем си мързелува, хем си добрува! И винаги успява да се измъкне. Пътешества си от приказка в приказка и ... изобщо не се притеснява, че предава най-добрия си приятел, че е несправедлива или безсърдечна. Но ... „който хитрува, трябва да си пази опашката“. Ще успее ли Лисанка да я опази? Ще замете с нея пак следите или ще си получи заслуженото?

В драматизацията са включени приказките: „ Болен – здрав носи“, „Три хитринки“, „Косе – Босе“, „Врабчето и Лисицата“ и „Вълкът и Лисицата“.

Спектакълът е създаден с финансовата подкрепа на
Министерство на културата и фондация Арте Вива.
Прочети още
София, бул. Янко Сакъзов 30

Телефон: 0878 68 88 11, 0878 68 88 18

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За деца
За семейства
Дата на актуализация:
22.11.2021г.
Преглеждания:
27 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
7 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Симона Нанова