Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Фолклорен събор "Ценово пее и танцува"

... прочети още Съборът е част от националния календар и се провежда всяка година през септември в продължение на два дни. Главната цел на събора е да бъдат съхранени народните песни и танци, да се поддържат културните взаимоотношения между самодейните колективи от региона и страната. Чрез него се стимулира дейността на читалищата в работата им с фолклорни състави, с изпълнителите на традиционен фолклор и да се възпитава любов към българския фолклор и желание у младите хора да изпълняват и слушат българска музика. Форумът предоставя възможност на хората да изявят своя талант в изпълнителското изкуство – песни, танци, обичаи и свирни. Инициативата е на Народно читалище „Христо Ботев–1898” с изключителното съдействие на Община Ценово, под патронажа на кмета.

22 септември 2018
до 23 септември 2018
c.Ценово (Област Русе) - Бяла
изминало
22 септември 2021
c.Ценово (Област Русе) - Бяла
изминало
Съборът е част от националния календар и се провежда всяка година през септември в продължение на два дни. Главната цел на събора е да бъдат съхранени народните песни и танци, да се поддържат културните взаимоотношения между самодейните колективи от региона и страната. Чрез него се стимулира дейността на читалищата в работата им с фолклорни състави, с изпълнителите на традиционен фолклор и да се възпитава любов към българския фолклор и желание у младите хора да изпълняват и слушат българска музика.

Форумът предоставя възможност на хората да изявят своя талант в изпълнителското изкуство – песни, танци, обичаи и свирни. Инициативата е на Народно читалище „Христо Ботев–1898” с изключителното съдействие на Община Ценово, под патронажа на кмета.
Прочети още
Цена

Вход свободен

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
06.07.2021г.
Преглеждания:
560 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Операта от Джузепе Верди "Травиата" на 6 Ноември, в Доходно здание
8 бр. 6 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
6 Ноември 2021 (Събота)
Към офертата
"Концерт за три пиана и оркестър" - на 12 Ноември
Валидност на ваучера:
12 Ноември 2021 (Петък)
Към офертата
Концерт-спектакълът на Йорданка Христова с участието на Разградска филхармония - на 2 Декември
21 бр. 14 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
2 Декември 2021 (Четвъртък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната