Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Гардеробът"

... прочети още Човекът бързо и без­к­ритично се втурва към "новото нор­мално". Всички нови идеологии, правила, норми и иден­тич­ности биват припоз­навани прекалено лесно. Какво се случва обаче, когато им се противопос­тавиш? За представлението Спек­такълът е по пиесата "Мак­сималис­тът" от Станис­лав Стратиев, а сценич­ната вер­сия и режисура са на Пресиян Кузов. Учас­т­ват актьорите: Алек­сан­дър Кънев, Йоана Кир­чева, Иван-Александър Дой­чев, Генади Николов, Мариян Стефанов, Мариан Дулчев Темата за кон­фор­мизма в съв­ремен­ното общес­тво е във фокуса на пред­с­тав­лението. Човекът бързо и без­к­ритично се втурва към "новото нор­мално". Всички нови идеологии, правила, норми и иден­тич­ности биват припоз­навани прекалено лесно. Какво се случва обаче, когато им се противопос­тавиш? Противобор­с­тво в общес­т­вото, раз­делянето му в две край­ности и категорич­ността в неп­риемането на отс­рещ­ната позиция, са причината пиесата на Стратиев "Мак­сималис­тът" да бъде прочетена като актуална днес.

09 юни 2023 от 19:30ч. (петък)
Плевен  · 
Драматично-куклен театър "Иван Радоев"- Плевен (ул. "Васил Левски" 155)
Грабни ваучер от 10 лв. до 14 лв.
Човекът бързо и без­к­ритично се втурва към "новото нор­мално". Всички нови идеологии, правила, норми и иден­тич­ности биват припоз­навани прекалено лесно. Какво се случва обаче, когато им се противопос­тавиш?

За представлението

Спек­такълът е по пиесата "Мак­сималис­тът" от Станис­лав Стратиев, а сценич­ната вер­сия и режисура са на Пресиян Кузов.

Учас­т­ват актьорите: Алек­сан­дър Кънев, Йоана Кир­чева, Иван-Александър Дой­чев, Генади Николов, Мариян Стефанов, Мариан Дулчев

Темата за кон­фор­мизма в съв­ремен­ното общес­тво е във фокуса на пред­с­тав­лението. Човекът бързо и без­к­ритично се втурва към "новото нор­мално". Всички нови идеологии, правила, норми и иден­тич­ности биват припоз­навани прекалено лесно. Какво се случва обаче, когато им се противопос­тавиш?

Противобор­с­тво в общес­т­вото, раз­делянето му в две край­ности и категорич­ността в неп­риемането на отс­рещ­ната позиция, са причината пиесата на Стратиев "Мак­сималис­тът" да бъде прочетена като актуална днес.
Прочети още
София, бул. Янко Сакъзов 30

Телефон: 0878 68 88 11, 0878 68 88 18

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
29.05.2023г.
Преглеждания:
102 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
14 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Постановката "Жената е рибя кост" по разкази на Йовков - 14 Юни, в Сити Марк Арт Център
2 бр. 1 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
14 Юни 2023 (Сряда)
Към офертата
Куклената постановка "Новите дрехи на царя" на 11 Юни, в Сити Марк Арт Център
5 бр. 88:88:88 5 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
11 Юни 2023 (Неделя)
Към офертата
Балоненото шоу за деца "Сапунена фантазия" на 10 Юни, в Сити Марк Арт Център
11 бр. 88:88:88 4 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Юни 2023 (Събота)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития