Рейтинг:
0.0
Времето в Ямбол

Днес, 25 сеп.

25° 23°C предимно облачно

Утре, 26 сеп.

12° 27° 24°C облачно

Вторник, 27 сеп.

15° 25° 25°C слаб дъжд

Сряда, 28 сеп.

15° 27° 23°C слаб дъжд

Четвъртък, 29 сеп.

16° 29° 25°C разкъсана облачност

Петък, 30 сеп.

16° 29° 26°C разкъсана облачност

Събота, 01 окт.

18° 33° 28°C облачно
Покажи още от времето
Минало събитие

Фестивал за улични изкуства 6Fest - Ямбол

... прочети още Единадесетото издание на Фестивал за улични изкуства 6Fest предстои на 10 и 11 юни 2022 за първи път в Ямбол. Входът за всички събития е свободен, а фестивалното издание на 6Fest се реализира със съдействието на Община Ямбол като част от програмата на Деня на Ямбол. 6Fest започва на 10 юни със спектакъла на Fireter "Скритият театър" - групата представя нестандартен куклен театър, който съчетава игра на кокили, марионетки и съвременен цирк. Приказни исполини на кокили ще разкажат историята на марионетките. Спектакълът “Скритият театър” включва и типично циркови номера като жонглиране с бухалки и куб, огромен обръч, клоунада, въздушни номера. След спектакъла Fireter канят на циркова работилница, в която ще покажат основни циркови умения. Работилницата е подходяща и за деца. 11 юни започва с “Голямото жабешко пътешествие” - семейно представление на Пътуващ театър "Скрин", посветено на уникалния природен феномен блатото “Мухалница”. Или по-точно на смелите планински жаби, които изминават огромни разстояния от планината до блатото и обратно, за да хвърлят хайвера си в него. Историята разказва за едно смело жабче, което се налага да израсне във възрастен по пътя към дома си в търсене на родителите си. Голямото събитие в програмата е карнавално-танцов парад от градския парк през пешеходната зона до Централна поща. Парадът ще бъде предвождан от две циркови формации: Fireter с две техни подвижни конструкции - 10-метров дракон и огромна топка, напътствани от артисти на кокили; артисти на кокили, клоуни и мимове от Пътуващ театър “Скрин”. В парада ще се включват и танцьори от местни групи от Ямбол. Както подобава на уличен парад, ще има мобилно озвучаване с популярни хитове от 90-те до днес. Всеки жител и гост на Ямбол е добре дошъл да се включи в парада и да танцува. Веднага след края на карнавално-танцовия парад артистите на кокили, клоуните и мимовете от Пътуващ театър “Скрин” ще увлекат по пътя си публиката, за да гледа техния цирков спектакъл. ПРОГРАМАТА вижте тук.

10 юни 2022
до 11 юни 2022
Ямбол
изминало
Единадесетото издание на Фестивал за улични изкуства 6Fest предстои на 10 и 11 юни 2022 за първи път в Ямбол.
Входът за всички събития е свободен, а фестивалното издание на 6Fest се реализира със съдействието на Община Ямбол като част от програмата на Деня на Ямбол.
6Fest започва на 10 юни със спектакъла на Fireter "Скритият театър" - групата представя нестандартен куклен театър, който съчетава игра на кокили, марионетки и съвременен цирк. Приказни исполини на кокили ще разкажат историята на марионетките. Спектакълът “Скритият театър” включва и типично циркови номера като жонглиране с бухалки и куб, огромен обръч, клоунада, въздушни номера.
След спектакъла Fireter канят на циркова работилница, в която ще покажат основни циркови умения. Работилницата е подходяща и за деца.
11 юни започва с “Голямото жабешко пътешествие” - семейно представление на Пътуващ театър "Скрин", посветено на уникалния природен феномен блатото “Мухалница”. Или по-точно на смелите планински жаби, които изминават огромни разстояния от планината до блатото и обратно, за да хвърлят хайвера си в него. Историята разказва за едно смело жабче, което се налага да израсне във възрастен по пътя към дома си в търсене на родителите си.
Голямото събитие в програмата е карнавално-танцов парад от градския парк през пешеходната зона до Централна поща. Парадът ще бъде предвождан от две циркови формации: Fireter с две техни подвижни конструкции - 10-метров дракон и огромна топка, напътствани от артисти на кокили; артисти на кокили, клоуни и мимове от Пътуващ театър “Скрин”. В парада ще се включват и танцьори от местни групи от Ямбол. Както подобава на уличен парад, ще има мобилно озвучаване с популярни хитове от 90-те до днес. Всеки жител и гост на Ямбол е добре дошъл да се включи в парада и да танцува.
Веднага след края на карнавално-танцовия парад артистите на кокили, клоуните и мимовете от Пътуващ театър “Скрин” ще увлекат по пътя си публиката, за да гледа техния цирков спектакъл.

ПРОГРАМАТА вижте тук.
Прочети още
Цена

Вход свободен

Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
01.06.2022г.
Преглеждания:
59 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
2 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Комедийният концерт-спектакъл "Еxclusive Actors Night" с участието на Виктор Стоянов-Ергенът: на 27 Септември, в Спортна зала "Диана"
22 бр. 88:88:88 12 бр. 4 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
27 Септември 2022 (Вторник)
Към офертата
Бургаската опера и Герасим Георгиев-Геро в "Шоуто на Геро" на 13 Декември, в Зала Сливен
7 бр. 7 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
13 Декември 2022 (Вторник)
Към офертата
Златните песни от Златния Орфей! Кoнцерт на Орлин Горанов и Маргарита Хранова на 28 Октомври, в Зала Сливен
52 бр. 46 бр. 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
28 Октомври 2022 (Петък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Събития наблизо

Подобни събития в страната

пт, 30 сеп 2022
Античен театър Преглеждания 601 след 5 дни Започва
пт, 30 сеп 2022
Вход свободен
Квартал "Капана" Преглеждания 1804 след 5 дни Започва

Изминали събития наблизо