Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Банско филм фест

... прочети още Международен фестивал на планинарското и екстремно кино - 20 години толкова много погледи от върховете! Най-големият фестивал на планинарското, екстремно и приключенско кино наближавa! Бъдете част от приключението между 22 и 26 септември! Предстои едно юбилейно, изпълнено с приключения, приятели и любимата публика издание на Банско филм фест! Запазете датите 22 – 26 септември, град Банско! 5 дни, 70 филма от 40 държави – най-добрите заглавия на тема алпинизъм, катерене, колоездене, пътешествия, приключения, парапланеризъм, екстремни ски и сноуборд, спелеология, култура на планинарските народи, филмово жури, прожекции под звездите и в няколко зали, гости от България и чужбина, срещи, презентации, чествания и годишнини на незабравими постижения в българския и световен алпинизъм, детска програма, изложби, много активности на открито, проникване в пещера, състезание по катерене, щандове. Фестивалът на свободния дух ще срещне публиката с най-добрите и актуални приключенци и екстремни личности от света, събира всяка година световния и български елит на outdoor активностите. Програмата на фестивала включва мотивационни презентации и workshop-ве от чуждестранни и български гости. Акценти във филмовата програма и премиерни заглавия за България са едни от най-награждаваните филми на тази тема през последните две години.

20 ноември 2019
до 24 ноември 2019
Банско  · 
Народно читалище "Никола Вапцаров" - Банско (Народно читалище "Никола Вапцаров" )
изминало
22 септември 2021
до 26 септември 2021
Банско
изминало
Международен фестивал на планинарското и екстремно кино - 20 години толкова много погледи от върховете!

Най-големият фестивал на планинарското, екстремно и приключенско кино наближавa! Бъдете част от приключението между 22 и 26 септември!

Предстои едно юбилейно, изпълнено с приключения, приятели и любимата публика издание на Банско филм фест! Запазете датите 22 – 26 септември, град Банско! 5 дни, 70 филма от 40 държави – най-добрите заглавия на тема алпинизъм, катерене, колоездене, пътешествия, приключения, парапланеризъм, екстремни ски и сноуборд, спелеология, култура на планинарските народи, филмово жури, прожекции под звездите и в няколко зали, гости от България и чужбина, срещи, презентации, чествания и годишнини на незабравими постижения в българския и световен алпинизъм, детска програма, изложби, много активности на открито, проникване в пещера, състезание по катерене, щандове. Фестивалът на свободния дух ще срещне публиката с най-добрите и актуални приключенци и екстремни личности от света, събира всяка година световния и български елит на outdoor активностите. Програмата на фестивала включва мотивационни презентации и workshop-ве от чуждестранни и български гости. Акценти във филмовата програма и премиерни заглавия за България са едни от най-награждаваните филми на тази тема през последните две години.
Прочети още
Цена

Вход свободен

Сподели това събитие:
Източник:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
14.09.2021г.
Преглеждания:
566 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
11 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Преход в района на Банско - маршрут по избор
8 бр. 8 бр. 15 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Юни до 5 Декември 2021г.
Към офертата
Екшън приключение край Банско! 1 час разходка с АТВ
Валидност на ваучера:
от 30 Август до 12 Ноември 2021г.
Към офертата
Минерален оазис край Банско! Цял ден ползване на басейни, джакузи и топило
8 бр. 10 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Октомври до 18 Ноември 2021г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната

Изминали събития наблизо

Минало събитие
сб, 04 сеп 2021
Банско Преглеждания 294
Минало събитие
пт, 20 авг 2021
Банско Преглеждания 253
сб, 07 авг 2021
Банско Преглеждания 12313
вт, 27 юли 2021
Банско Преглеждания 1116