Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Байк и рън за Чепън - Драгоман

... прочети още Едно от най-обичаните състезания за планинско бягане и колоездене у нас - "Байк и рън за Чепън" тази година застава зад сериозна кауза - възстановяване щетите от пожара в Драгоманското блато. 9-то поредно издание на най-усмихнатото състезание по планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън! 2020 година ще бъде повратен момент в историята на състезанието и за всички отдадени на планинското бягане и маунтийн байк обществото и ще донесе МНОГО НОВИ ИЗНЕНАДИ! НОВИ трасета, НОВИ дистанции, НОВИ категории ОТЛИЧЕН стартов пакет и ПРЕКРАСНИ награди КАКВО Е НОВОТО: Старт/Финалът е на едно и също място – центъра на Драгоман, пред общината. С тази промяна дължините на обичайните трасета 21/42 км се увеличават с два километра. Дистанциите: добавени са две изцяло нови дистанции за бягане. 12 км до върха и обратно и 30 км Чепън Скай. Посоката: само при бегачите се обръща посоката на бягане при обичайните дистанции 23 и 44 км. Трасето е същото както на предишните издания, но бягането е различно. Маркировката: от тази година спираме изцяло маркировъчната PVC лента и започваме да ползваме маркировъчни колчета и биоразградим спрей. AДРЕНАЛИН С КАУЗА Стартът на една инициатива! Mагазини Stenata и Сдружение за дива природа БАЛКАНИ се обединяват около идеята за възстановяване на част от инфраструктурата на Драгоманско блато! На 22 януари тя пострада при предполагаемо нарочно предизвикан пожар. Нямаме думи да изразим възмущението си от този безотговорен акт. Но е време да се вземем връце и реално да участваме във възстановяването на достъпа до това така важно за птиците място. Така, 5 лв от всяка стартова такса, ще бъде дарена за възстановяване на металния мост отвеждащ към вишката, която децата и всички любители на птичето богатство така добре познават! РЕГИСТРАЦИЯ: https://chepan.stenata.com/register/ Повече за каузата: https://chepan.stenata.com/info/ БАЙК ЗА ЧЕПЪН остава без промяна както до момента. Дистанции: 23 км (+/-660 м) 44 км (+/-1200 м) Категории: XCM мъже | XCM жени | Хоби И тази година вело състезанието Байк и Рън за Чепън е част от Български колоездачни серии. В XCM „Рейс Серии“ могат да взимат участие всички желаещи, които са регистрирани към Българска Колоездачна Лига и искат да участват в годишната ранк листа. БЯГАНЕ ЗА ЧЕПЪН Дистанции: 12 км - Късо (до върха и обратно) 23 км - Стандартно късо (посоката е наобратно) 30 км - Чепън Скай / Chepan Sky 44 км - Стандартно дълго (посоката е наобратно) Категории: МЪЖЕ и ЖЕНИ бегачи могат да бъдат всички желаещи на възраст над 18 години и са свободни да избират всяка една от посочените дистанции. Повече за трасетата: https://chepan.stenata.com Повече за всички категории: https://chepan.stenata.com/participants/ Байк и Рън за Чепън се променя. Участвай и ти! Събитието се осъществява с решаващата подкрепа на магазини Stenata и Община Драгоман.

25 април 2020
Драгоман
изминало
Едно от най-обичаните състезания за планинско бягане и колоездене у нас - "Байк и рън за Чепън" тази година застава зад сериозна кауза - възстановяване щетите от пожара в Драгоманското блато.

9-то поредно издание на най-усмихнатото състезание по планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън!

2020 година ще бъде повратен момент в историята на състезанието и за всички отдадени на планинското бягане и маунтийн байк обществото и ще донесе МНОГО НОВИ ИЗНЕНАДИ!

НОВИ трасета, НОВИ дистанции, НОВИ категории

ОТЛИЧЕН стартов пакет и ПРЕКРАСНИ награди

КАКВО Е НОВОТО:

Старт/Финалът е на едно и също място – центъра на Драгоман, пред общината. С тази промяна дължините на обичайните трасета 21/42 км се увеличават с два километра.

Дистанциите: добавени са две изцяло нови дистанции за бягане. 12 км до върха и обратно и 30 км Чепън Скай.

Посоката: само при бегачите се обръща посоката на бягане при обичайните дистанции 23 и 44 км. Трасето е същото както на предишните издания, но бягането е различно.

Маркировката: от тази година спираме изцяло маркировъчната PVC лента и започваме да ползваме маркировъчни колчета и биоразградим спрей.

AДРЕНАЛИН С КАУЗА

Стартът на една инициатива!

Mагазини Stenata и Сдружение за дива природа БАЛКАНИ се обединяват около идеята за възстановяване на част от инфраструктурата на Драгоманско блато! На 22 януари тя пострада при предполагаемо нарочно предизвикан пожар. Нямаме думи да изразим възмущението си от този безотговорен акт. Но е време да се вземем връце и реално да участваме във възстановяването на достъпа до това така важно за птиците място.

Така, 5 лв от всяка стартова такса, ще бъде дарена за възстановяване на металния мост отвеждащ към вишката, която децата и всички любители на птичето богатство така добре познават!

РЕГИСТРАЦИЯ: https://chepan.stenata.com/register/

Повече за каузата: https://chepan.stenata.com/info/

БАЙК ЗА ЧЕПЪН

остава без промяна както до момента.

Дистанции:
23 км (+/-660 м)
44 км (+/-1200 м)

Категории:
XCM мъже | XCM жени | Хоби

И тази година вело състезанието Байк и Рън за Чепън е част от Български колоездачни серии. В XCM „Рейс Серии“ могат да взимат участие всички желаещи, които са регистрирани към Българска Колоездачна Лига и искат да участват в годишната ранк листа.

БЯГАНЕ ЗА ЧЕПЪН

Дистанции:
12 км - Късо (до върха и обратно)
23 км - Стандартно късо (посоката е наобратно)
30 км - Чепън Скай / Chepan Sky
44 км - Стандартно дълго (посоката е наобратно)

Категории:
МЪЖЕ и ЖЕНИ бегачи могат да бъдат всички желаещи на възраст над 18 години и са свободни да избират всяка една от посочените дистанции.

Повече за трасетата: https://chepan.stenata.com
Повече за всички категории: https://chepan.stenata.com/participants/

Байк и Рън за Чепън се променя.
Участвай и ти!
Събитието се осъществява с решаващата подкрепа на магазини Stenata и Община Драгоман.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
30.01.2020г.
Преглеждания:
480 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
3 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

2 часа индивидуално обучение пo каране на ендуро мотор от треньора на Световния шампион Теодор Кабакчиев - край София
8 бр. 12 бр. 31 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 31 Март 2021г.
Към офертата
2 или 3 часа каране на ендуро мотор край София - с навигация от треньора на световния шампион Теодор Кабакчиев
25 бр. 25 бр. 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Септември до 31 Март 2021г.
Към офертата
Приключение край Своге! 90 минути преход с кон в Стара планина - с инструктор и екипировка
59 бр. 88:88:88 57 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Ноември до 23 Февруари 2021г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Изминали събития наблизо