Рейтинг:
0.0

Байк и рън за Чепън - Драгоман

... прочети още Едно от най-обичаните състезания за планинско бягане и колоездене у нас - "Байк и рън за Чепън" тази година застава зад сериозна кауза - възстановяване щетите от пожара в Драгоманското блато. 9-то поредно издание на най-усмихнатото състезание по планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън! 2020 година ще бъде повратен момент в историята на състезанието и за всички отдадени на планинското бягане и маунтийн байк обществото и ще донесе МНОГО НОВИ ИЗНЕНАДИ! НОВИ трасета, НОВИ дистанции, НОВИ категории ОТЛИЧЕН стартов пакет и ПРЕКРАСНИ награди КАКВО Е НОВОТО: Старт/Финалът е на едно и също място – центъра на Драгоман, пред общината. С тази промяна дължините на обичайните трасета 21/42 км се увеличават с два километра. Дистанциите: добавени са две изцяло нови дистанции за бягане. 12 км до върха и обратно и 30 км Чепън Скай. Посоката: само при бегачите се обръща посоката на бягане при обичайните дистанции 23 и 44 км. Трасето е същото както на предишните издания, но бягането е различно. Маркировката: от тази година спираме изцяло маркировъчната PVC лента и започваме да ползваме маркировъчни колчета и биоразградим спрей. AДРЕНАЛИН С КАУЗА Стартът на една инициатива! Mагазини Stenata и Сдружение за дива природа БАЛКАНИ се обединяват около идеята за възстановяване на част от инфраструктурата на Драгоманско блато! На 22 януари тя пострада при предполагаемо нарочно предизвикан пожар. Нямаме думи да изразим възмущението си от този безотговорен акт. Но е време да се вземем връце и реално да участваме във възстановяването на достъпа до това така важно за птиците място. Така, 5 лв от всяка стартова такса, ще бъде дарена за възстановяване на металния мост отвеждащ към вишката, която децата и всички любители на птичето богатство така добре познават! РЕГИСТРАЦИЯ: https://chepan.stenata.com/register/ Повече за каузата: https://chepan.stenata.com/info/ БАЙК ЗА ЧЕПЪН остава без промяна както до момента. Дистанции: 23 км (+/-660 м) 44 км (+/-1200 м) Категории: XCM мъже | XCM жени | Хоби И тази година вело състезанието Байк и Рън за Чепън е част от Български колоездачни серии. В XCM „Рейс Серии“ могат да взимат участие всички желаещи, които са регистрирани към Българска Колоездачна Лига и искат да участват в годишната ранк листа. БЯГАНЕ ЗА ЧЕПЪН Дистанции: 12 км - Късо (до върха и обратно) 23 км - Стандартно късо (посоката е наобратно) 30 км - Чепън Скай / Chepan Sky 44 км - Стандартно дълго (посоката е наобратно) Категории: МЪЖЕ и ЖЕНИ бегачи могат да бъдат всички желаещи на възраст над 18 години и са свободни да избират всяка една от посочените дистанции. Повече за трасетата: https://chepan.stenata.com Повече за всички категории: https://chepan.stenata.com/participants/ Байк и Рън за Чепън се променя. Участвай и ти! Събитието се осъществява с решаващата подкрепа на магазини Stenata и Община Драгоман.

25 април 2020 (събота)
Драгоман
Едно от най-обичаните състезания за планинско бягане и колоездене у нас - "Байк и рън за Чепън" тази година застава зад сериозна кауза - възстановяване щетите от пожара в Драгоманското блато.

9-то поредно издание на най-усмихнатото състезание по планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън!

2020 година ще бъде повратен момент в историята на състезанието и за всички отдадени на планинското бягане и маунтийн байк обществото и ще донесе МНОГО НОВИ ИЗНЕНАДИ!

НОВИ трасета, НОВИ дистанции, НОВИ категории

ОТЛИЧЕН стартов пакет и ПРЕКРАСНИ награди

КАКВО Е НОВОТО:

Старт/Финалът е на едно и също място – центъра на Драгоман, пред общината. С тази промяна дължините на обичайните трасета 21/42 км се увеличават с два километра.

Дистанциите: добавени са две изцяло нови дистанции за бягане. 12 км до върха и обратно и 30 км Чепън Скай.

Посоката: само при бегачите се обръща посоката на бягане при обичайните дистанции 23 и 44 км. Трасето е същото както на предишните издания, но бягането е различно.

Маркировката: от тази година спираме изцяло маркировъчната PVC лента и започваме да ползваме маркировъчни колчета и биоразградим спрей.

AДРЕНАЛИН С КАУЗА

Стартът на една инициатива!

Mагазини Stenata и Сдружение за дива природа БАЛКАНИ се обединяват около идеята за възстановяване на част от инфраструктурата на Драгоманско блато! На 22 януари тя пострада при предполагаемо нарочно предизвикан пожар. Нямаме думи да изразим възмущението си от този безотговорен акт. Но е време да се вземем връце и реално да участваме във възстановяването на достъпа до това така важно за птиците място.

Така, 5 лв от всяка стартова такса, ще бъде дарена за възстановяване на металния мост отвеждащ към вишката, която децата и всички любители на птичето богатство така добре познават!

РЕГИСТРАЦИЯ: https://chepan.stenata.com/register/

Повече за каузата: https://chepan.stenata.com/info/

БАЙК ЗА ЧЕПЪН

остава без промяна както до момента.

Дистанции:
23 км (+/-660 м)
44 км (+/-1200 м)

Категории:
XCM мъже | XCM жени | Хоби

И тази година вело състезанието Байк и Рън за Чепън е част от Български колоездачни серии. В XCM „Рейс Серии“ могат да взимат участие всички желаещи, които са регистрирани към Българска Колоездачна Лига и искат да участват в годишната ранк листа.

БЯГАНЕ ЗА ЧЕПЪН

Дистанции:
12 км - Късо (до върха и обратно)
23 км - Стандартно късо (посоката е наобратно)
30 км - Чепън Скай / Chepan Sky
44 км - Стандартно дълго (посоката е наобратно)

Категории:
МЪЖЕ и ЖЕНИ бегачи могат да бъдат всички желаещи на възраст над 18 години и са свободни да избират всяка една от посочените дистанции.

Повече за трасетата: https://chepan.stenata.com
Повече за всички категории: https://chepan.stenata.com/participants/

Байк и Рън за Чепън се променя.
Участвай и ти!
Събитието се осъществява с решаващата подкрепа на магазини Stenata и Община Драгоман.
Прочети още
Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
30.01.2020г.
Преглеждания:
356 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Изминали събития наблизо

Минало събитие
сб, 18 май 2019 от 17:00
Драгоман Преглеждания 1009