Стрелбище "ДАИКС ООД"

Описание

Стрелбището на фирмата ДАИКС ООД е достъпно за любителите и почитателите на стрелковите спортове и всички видове оръжия. Ние Ви предлагаме:​
Голямо закрито 25 метрово стрелбище за нарезни карабини 5,6 мм, с периферно възпламеняване, късо нарезно и гладкоцевно оръжие.
4 коридора за стрелба.
Подвижни мишени за прецизна и Combat стрелба.
Различни видове оръжия. Малокалибрени 22LR (5.6mm), голямокалибрени 9x19mm (9 Para), 9x18mm(9 Макаров), 7.65mm и други, както и боеприпаси за тях.
Разполагаме с професионалисти, с висока квалификация, които могат да съдействат както за начинаещи, така и за напреднали, за повишаване на техните умения и опит при боравене с оръжие. Ако не разполагате с лично огнестрелно оръжие, ние можем да осигурим.
Организират се курсове за безопасно боравене с огнестрелно оръжие. Издават се удостоверения за завършен курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие. Курсът се състои от практическа и теоретична подготовка. Удостоверението е необходимо при издаване на разрешително за придобиване, съхранение и носене на късо, огнестрелно оръжие и пушка помпа.

Курсът включва:
Теоретична подготовка:
1. Видове леки стрелкови оръжия. Класификация. Боеприпаси за леки стрелкови оръжия. Устройство, класификация и техническа характеристика. Спиращо действие и пробивна способност на боеприпасите.
2. Правила за безопасност при боравене с огнестрелно оръжие и боеприпаси. Правила за съхранение и поддържане на оръжието и боеприпасите.
3. Технически данни на стрелковото оръжие. Основни технически данни и ред за непълно разглобяване и сглобяване на стрелковото оръжие.
4. Правна подготовка:
- правни норми, регламентиращи дейностите с огнестрелно оръжие и боеприпаси (придобиване, съхранение и носене);
- правни норми, регламентиращи използването на огнестрелно оръжие.
Стрелбището разполага с оръжейна работилница, в която се извършват:​
Технически прегледи на всички видове оръжие.
Ремонт и профилактика на лично и служебно оръжие.
Прострелка и монтаж на оптики. Прочети още

Категория

  • Стрелба
  • На закрито
  • За младежи
Рейтинг:
0.0

Категории

  • Стрелба
  • На закрито
  • За младежи

Контакти