Приключенски Парк "Хепи Ленд" - Варна

Описание

На 23м от Варна в непосредствена близост до туристически комплекс Камчия и Шкорпиловци, граничещ с републиканския път за Бургас е позициониран най-големият към момента в България тематичен парк "Хепи Ленд".

"Хепи Ленд" е уникален със своята архитектура, дизайн и тематичната подразделеност. Съчетава отделни кътове, различни по тематика, декор и оборудване със съоръжения, автентично пресъздаващи съответната приказна действителност:

"ДЖУНГЛА"
Приключения по река в "Джунглата" – разходката с лодка

"ВОДЕН ПАРК" (отваря 15 юни)
Водни пързалки и забавления в хладка и бистра вода, сред облаци от водна мъгла.

"АТВ писта"
Съзтезания с АТВ за деца и родители – на две отделни писти. Малки и големи ще могат да усетят удоволствието върху моторът на четири колела.

"ПИКНИК БАРБЕКЮ"
Пикник - Барбекю "Майстор сам" – на площ от 2000 кв.м., ще са разположени беседки, навеси и скари на които сами може да приготвите вкусен обяд за цялото семейство сред природата с ваши продукти след разходката в парк "Хепи Ленд". Запалените рибари, ще могат да уловят от прилежащото езеро "Гъливер" шаран и да го приготвят на скара.

"ГЪЛИВЕР"
В изкуствено езеро от 800 кв.м. е пресъздаден образа на Гъливер. Ще се почувствате като в страната на лилипутите и ще се разходите със сал в езерото. Ще помечтаете за чудните пътешествия и местата, които са описани в произведенията на Джонатан Суифт.

"КАРТА НА БЪЛГАРИЯ"
Изградена на площ от 600 кв.м. Особено значение е отдадено на националния елемент в парка, в него е изградена единствено по рода си атрактивно съоръжение, под формата на картата на България. То притежава опознавателен характер и илюстрира природните дадености. Екип от аниматори ще ви проведат кратка беседа за историята на България, за великите ни царе и емблематични моменти в историята на страната ни.

"ДИНО СВЯТ"
Вдъхновен от филма "Джурасик Парк" - тази част от парка представлява първият и единствен по родa си музей-изложение, на фигури на животни от един отдавна отминал праисторически свят. Разположен на 2000кв.м, с много декори, растителност и фигури на животни в реални размери. Най- голямата атракция е, че динозаврите се движат и издават звуци, посредством модерната технология АНИМАТРОНИКС. Джипове "Патрул" ще ви разходят в "Дино свят" сред динозаври и пещери.

"ВЕСЕЛИТЕ КЪЩИ"
Поредица от изключителна архитектура, цветово разнообразие и дизайн. Събрана е колекция от изкривяващи образа огледала. Тук е мястото, където посетителите се зареждат с положителни емоции в резултат на бурен смях, a най-малките ще се забавляват на приказното влакче, обикалящо покрай къщичката на "Снежанка и седемте джуджета".

"МЕКСИКАНА"
Изградена на 600кв.м. В него се съчетават атракции и декорация, които илюстрират характерния горещ мексикански нрав и темперамент. Под звуците на мексиканска музика, облечени с пончо и със сомбреро сред невероятно красивите ни пауни и в компанията на понито Хепи, може да си направите незабравими семейни снимки.

"CITY OF EL PASO"-"TEXAS"
Това е града , който граничи с Мексико, както е и в Парк Хепи Ленд. Тук е пресъздадена типична улица от уестърн филмите, съществувала в Америка през ХVІІ-ХІХ век. Изпълнен с предизвикателства, илюстриращи динамичния и вълнуващ живот на популярни уестърн герои от филми и оставящи без дъх всеки фен на тази тема.

ПИРАТСКИ ОСТРОВ "TORTUGA"
На площ около 2000кв.м е изграден остров, с типично пиратско селище с архитектура от ХVІІ век. Подчинен е на така популярната и модерна тема за властващите безстрашни морски пирати. С помощта на лодка може да посетите тайнствената подземна пещера със съкровищата на пиратът Бартоломю Робъртс. От хитови книги и филми, е почерпено вдъхновение за декорацията и предизвикателствата в този кът. Корабът на известния пират Бартоломю Робъртс или Черния Барт – "Royal Fortune". Аниматори - пирати ще ви повозят на пиратските ни лодки, през тайната пещера на съкровищата.

ВОДНИ БЪМПЕРИ В ЕЗЕРОТО С ВОДОПАД
Това е релаксиращо вълшебно езеро, в което може да се забавлявате с водни бъмпери и да нахраните рибки Кои.

Освен неповторимата приказна атмосфера, парк "Хепи Ленд" включва и обекти за бързо хранене, коктейл-бар, удобен паркинг.
За разнообразните и вълнуващи преживявания на посетителите се грижат екипи от АНИМАТОРИ. Те ще влизат в ролите на популярни приказни и филмови герои, както и ще демонстрират разнообразни артистични способности. Щеима игри с децата, опознавателни беседи, артистичен грим и пясъчни картини. В парк "Хепи Ленд" се организират детски рождени дни и тържества. Прочети още

Цени

Целодневен вход: 14.00лв.

Категория

 • За деца
 • За семейства
 • Големи групи
 • Плуване
 • На открито
 • За младежи
 • Логически игри
 • Аквапарк
Рейтинг:
3.3 / 20 оценки
покажи по-стари коментари
Александра преди 2 години

Много се забавлявахме . Персоналът беше мил и отзивчив.
Ще посетим отново.

Румен преди 2 години

Много е занемарено. Бяхме ходили преди време, сега повечето неща не работят или са в състояние близко до разрухата. Персонала са 3-ма+касиер-толкова видяхме. Мръсно. Работата в такова състояние създава повече негативи отколкото печалба. Повече няма да го посетим. Успех на собственика в продажбата.

ani преди 2 години

Парка е доста занемарен, но за сметка на това персонала прави изключително много за забавленията на децата.

Екатерина преди 2 години

Страхотно си изкарахме, може би трябваше да ни кажат, че блъскащите коли се заплащат допълнително. На входа всичко ни казаха, че е безплатно, а там ни взеха 12лв.

Елена преди 2 години

Посещението ни беше заради рожденния ден на синът ми,нямахме някаква специална организация,просто посещение. Персонала беше отзивчив. Забележката ми е единствено към подръжката на парка,може би заради края на сезона но трябва да се погрижат за това нещата да работят и да изглеждат добре.

Петър преди 2 години

Персоналът е доста усмихнат и вежлив, но самият парк има нужда от освежаване.

Ани преди 2 години

Запустяло и неподдържано. Персоналът е много отзивчив. Малчо беше щастлива.

Svetlana преди 2 години

Изключително мръсно навсякъде, повечето неща не работеха, обслужването в заведението беше под всякаква критика. Не бих посетила отново.

Владимир преди 2 години

Изключително занимарено е всичко. Много от така наречените атракции не работят. Блъскащите колички се заплащат допълнително, а не е споменато в офертата. Пълен ужас е. Не бих стъпил повече там. Много пари за нищо Слагам една звезда защото не може да се гласува. Не заслужава и една звезда

Коментирай 500 символа

Категории

 • За деца
 • За семейства
 • Големи групи
 • Плуване
 • На открито
 • За младежи
 • Логически игри
 • Аквапарк

Контакти

 • **** *** 239 (покажи)
 • Страница в Grabo »
 • Facebook страница »
 • Работно време: Май и Септември– съботни, неделни и празнични дни от 10.00 до 18.00часа (без почивен ден)
  Юни, Юли и Август – Всеки ден от 10.00 до 19.00часа (без почивен ден)
 • Месеци на работа: Май, Юни, Юли, Август, Септември