Семеен хотел и ресторант Villa Di Poletta

Описание

Villa Di Poletta е изискано място в центъра на Добрич. Благодарение на нестандартното отношение към света, Villa Di Poletta се отличава като най-добрия семеен хотел и италиански ресторант в България за 2011г.

Във Villa Di Poletta през идните месеци се планират поредица от събития, които допълват представата ни и за зеленото мислене. На място могат да се опитат био чай, еко курабийки, домашен шоколад. Програмата е доста наситена - освен екологични семинари, здравословни дни и епикурейския брънч в неделя, можете да послушате джаз или да се включите в дегустация на елитна марка вино.

Островът на оптимистите - под това мото се провеждат поредица от събития,които най-общо могат да се опишат като опит да полетим с мечтите си напук на кризата. Културни събития, винени дегустации, офис-бар, зелени идеи. Целта е да култивира вкус в публиката на стойностните неща, които привидно не носят облаги, но ни обогатяват. Обмяна на идеи, допир до творческа енергия, усещане за хармония с природата - хубави неща, които всеки иска да има.

Villa Di Poletta е малък семеен хотел, вдъхновен от романтиката на Добруджа и Тоскана. Тук времето не бърза толкова и залезите са красиви. Настаняването е в стилни стаи и апартаменти, оборудвани с климатик, телевизор, интернет и централно отопление.

Ресторантът предлага винаги прясно приготвена храна - традиционни италиански ястия, салати, сандвичи, предястия, богат избор от сирена и деликатесни меса, подбрана селекция от български и чуждестранни вина.

Има възможност за организиране на семинари в зала с капацитет до 30 човека. Организират се тематични музикални вечери, дегустации на качествено вино от различни изби, изложби, литературни четения, детски работилници и други. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

  • Работно време: Всеки ден: 11:00 - 23:00ч.

Контакти със заведението