Ресторант Чифликъ

Казанлък
разсеяна облачност 5°C
5 дневна прогноза
днес 0° / 7° 10 дек 4° / 8° 11 дек 2° / 8° 12 дек 5° / 7° 13 дек 4° / 9°
преглеждания за целия период 259
Дата на публикуване 11.09.2018г.
Хотел Чифликъ е разположен в старата част на град Казанлък. Самият хотел е уникален със своя изцяло запазен в автентичния си вид екстериор и интериор. Хотелският комплекс предлага настаняване в обновени и модернизирани стаи оборудвани с всичко необходимо за вашето спокойно и приятно прекарване в град Казанлък. Хотела се намира на втория етаж и предлага изключително разнообразие от удобства и приятни изненади за своите посетители.

Хотелски комплекс Чифликъ разполага с 15 стаи и 1 студио, всяка от които с отделен санитарен възел. Всички стаи в хотела са оборудвани с мини бар, безжичен Интернет, климатик, парно и кабелна ТВ, което го прави подходящо място за вашите семейни почивки, служебна командировка, групови посещения, тържества, семинари. Традиционната за района архитектура, модерен комфорт и добро обслужване в хотелският комплекс се допълват от забележителните паметници на културата в района на хотела и оставят незабравимото усещане за една отминала епоха.

Хотел Чифликъ ще ви очарова с архитектурния си стил, гостоприемството, домашния уют и тишината, както и с великолепния изглед към града и храма „Св. Пророк Илия”.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Телефон:

0431/ 8 14 11

Виж карта

Други ресторанти наблизо

Топ ресторанти в Казанлък

Обекти наблизо