Пощата - Пловдив

Пловдив, ул. "Гладстон" 8
преглеждания за целия период 89
Дата на публикуване 19.12.2018г.
Бар „Пощата“ се намира в центъра на Античния град, на ул. „Гладстон“ 8, точно срещу… сградата на Български пощи. И ако си мислите, че името на заведението идва в следствие на мястото, на което се намира – всъщност не е така. Момчетата, които стоят зад името на бара, разказаха, че идеята, а и концепцията около него, се появяват преди повече от година. „Още когато си говорихме в приятелски разговори, че искаме някой ден да отворим собствено заведение, споменахме идеята за бар, в който искаме да покажем красиви колекции пощенски марки, стари телефони и т.н. Решихме, че ще се казва „Пощата“. Постепенно, идеята ни се визуализираше все по-ясно и е изключителен късмет и щастлива случайност, че намерихме точно това помещение.“

Сградата, в която „Пощата“ отвори врати, до скоро помещаваше друго емблематично за града ни заведение – „Апартамент 101“. Дойде време, в който т.нар. Апартаментът предаде щафетата, а на негово място вече се предлагат едни от най-добрите коктейли в града. Изборът за представяне на подбрано коктейлно меню също не е случаен. Един от собствениците и главен барман на заведението е Михаил Узунов – добре познатият не само в Пловдив, но и в страната, барман-миксолог, който не веднъж е представял града ни на редица национални и международни състезания. Идеята му е в заведението да се предлагат по-малко на брой, но с отлично качество, класически коктейли, вариации и авторски рецепти, дело на барманския екип. Вече стартира и поредица коктейлни сряда вечери, в които Узунов ще представя изцяло авторски коктейлни, които ще могат да бъдат опитани само във въпросната вечер.

Разбира се, партита също не липсват. Ако през деня, „Пощата“ е спокойно и уютно място, което бързо се превърна във втори дом за много фрийлансъри, то в петък и събота вечер партитата са неразделна част от програмата. Музиката е предимно джазова, в която често можете да чуете груув ритми. Така че ако искате да се насладите на добри коктейли и да си прекарате добре с приятели, този бар е повече от отличен избор.

Съвсем скоро в „Пощата“ ще можете да откриете и различни снимки на Пловдив от млади фотографи, превърнати в красиви картички, които можете да изпратите до ваши приятели или близки от друг град или в страна просто като ги пуснете в кутиите под бара.

Кога за последен път написахте писмо? Напишете едно на барманите в „Пощата“, пуснете го в някоя от шарените пощенски кутии и се усмихнете. Наздраве!
Прочети още
Сподели този обект:
Работно Време:

понеделник-четвъртък:
9:00-1:00 ч.
петък-събота:
9:00-2:00 ч.
неделя
9:00-1:00 ч.

Телефон:

088 820 9286

Още за обекта:
Адрес:
Пловдив, ул. "Гладстон" 8
Виж карта

Популярни оферти

Grabo.bg 2кг апетитно хапване! Свински вратни пържолки, плюс пържени картофки
12 бр. 88:88:88 2 бр.
Валидност на ваучера:
от 19 Юли до 27 Август 2019г.
Към офертата
Grabo.bg 1кг пилешко или свинско месце на скара, плюс 2 вида сос и 2 парчета домашна торта
62 бр. 88:88:88 18 бр. 1 бр.
Валидност на ваучера:
от 12 Юли до 12 Август 2019г.
Към офертата
Grabo.bg Вкусно плато с традиционни мезета на дървени въглища и пържени картофки
69 бр. 88:88:88 1 бр.
Валидност на ваучера:
от 15 Юли до 28 Август 2019г.
Към офертата

Други кафенета наблизо

Топ кафенета в Пловдив

Обекти наблизо