"Question Rooms" - Пловдив

Описание

Логическа пъзел стая в Пловдив.

"Question Rooms" е нов Escape Room в Пловдив, където хората могат да опитат един различен вид забавление. Стая пълна с трикове и загадки, уникален декор и атмосфера, която пресъздава сценария на играта. Не са необходими специални умения, облекла или каквато и да е подготовка. Трябва ви само съобразителност, логика и състезателен отборен дух, за да се справите с предизвикателството на това интензивно и вълнуващо преживяване.

"Музеят на Тайните"

Обаждам ти се от вкъщи. С мен е свършено… нямам много време, затова слушай внимателно.

Кристалът… всичко е заради него – освен гласа Д-р Стюарт се чува силно блъскане по врата и приглушени викове. Дори не успях да разгадая цялата истина.. бях почти накрая, но те стигнаха до мен.. знаех, че това ще се случи, просто мислех че имам повече време.. всичко е в моя кабинет.. трябва да отидеш там веднага. Досега не бях споделил с теб, защото е опасно и не исках да те забърквам в неприятности, но вече нямам избор и ти си единственият, който може да се справи!

Всичко е добре скрито със серия от загадки, с които само ти може да се справиш, но ще успееш. Знам че можеш, всичко е там!

"Предизвикателството на Мерлин"

Мерлин събрал всички рицари от околността.

Отвел ги в градините около замъка и им казал: „Усетих присъствието на духа на Артур, който притежава Ескалибур, не тук, не днес, духът му е пренесен в бъдещето. Вашата задача е да го откриете и да го върнете . ”

Рицарите зашушукали помежду си. Не ги свъртало на едно място. Някои знаели за какво говори магьосникът, а други не. Мерлин изшъткал на всички: „Тихо! Тихо! Оставете ме да обясня. Нито времето, нито пространството му поставят предели. Но силата на Ескалибур и черната магия гоято го държи не ми дава повече от 60мин да удържа тунела на времето”

Силно развълнувани, рицарите отново започнали да говорят помежду си. Всеки един от тях искал да върне духа на Ескалибур. Някои дори надали победни викове. И се изправили към предизвикателството но се провалили.

Сега Вашият Отбор е на път да открие невероятния меч, остават 60 мин до затваряне тунела на времето. Прочети още

Категория

  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи
Рейтинг:
5.0 / 20 оценки
покажи по-стари коментари
Атанаска преди 5 години

Вълнуващо преживяване!Ще повторим!

Даниел преди 5 години

Уникално преживяване :)
Стаята е направена много добре. Загатките са предизвикателни и разнообразни. Обслужването е на топ ниво.

Николай преди 5 години

Невероятно преживяване ще опитаме отново.

Ана преди 5 години

Прекрасно отношение! Играта беше интригуваща!

Станимир преди 4 години

Страхотно изживяване!

Лъчезара преди 4 години

Изключително приятно преживяване. Най-добрата стая, в която сме били в Пловдив. Загадките са достатъчно трудни, за да подържат интереса, но не и прекалено сложни. Отношението на персонала беше много мило и услужливо през цялата играта. Силно препоръчваме.
Отбор Онуфри!

Димитър преди 4 години

Предизвикателна, добре направена стая. Благодарим! :)

Олександра преди 4 години

Много беше интересно и забавно! Въпреки че не успяхме да разгадаем загадката, задължително ще се върнем пак :) отделно благодарим момчето за добро отношение и съвети!

Елена преди 4 години

Супер отношение и беше супер забавно! Препоръчвам !

Коментирай 500 символа

Категории

  • Escape rooms
  • На закрито
  • За младежи

Контакти