Оферти за хапване наблизо

Вкусно хапване и музика на живо! Основно ястие по избор
Варна 579 бр. 80 бр. 29 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Септември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Вкусни бургери по избор или грил сандвич с пържени картофки
Варна 5 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Февруари до 7 Април 2024г.
Към офертата
Основно ястие и салата по избор
Варна 60 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Февруари до 16 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Рожден ден за до 10 деца от 3 до 13г с меню по избор
Варна 8 бр. 4 бр. 30 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Септември до 28 Март 2024г.
Към офертата
Световна изложба на котки - Юбилейно шоу на 6 и 7 Април, в ДКС Варна
Варна 65 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Април до 7 Април 2024г.
Към офертата
Детското събитие "Музикална кутийка" на 24 Март от 13:30ч, в Морско казино - Варна
Варна 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Март 2024 (Неделя)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Нощувка за двама в сърцето на Варна
Варна 1 нощувка 2 38лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 30 Април 2024г.
Към офертата
В центъра на Варна: Нощувка за един или двама
Варна 1 нощувка 38лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 30 Април 2024г.
Към офертата
Почивка в центъра на Варна: Нощувка за двама
Варна 6 бр. 1 нощувка 2 30лв/ден 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Февруари до 10 Април 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Вижте Делфин шоуто на Варна Делфинариум на дата по избор

Да видиш и да се докоснеш със сетивата си до това вълшебно създание - делфинът, е незабравимо преживяване! Делфинариум Варна предлага възможността за спомени - и на малки, и на големи!

Вход за Делфин шоу на Варна Делфинариум:

• За дете на 2 - 12г - за 14лв, вместо за 20лв;
• За дете над 12г или възрастен - за 20лв, вместо за 25лв.

Повече за шоуто:

Шоу с делфини
Ще видите невероятните спортни и акробатични умения на нашите питомци. Скокове на височина, за които ние хората само можем да мечтаем. Двойно салто, троен аксел. Ще видите как делфините спасяват човек във водата.

Те ще ви попеят. Ще танцуват рокендрол и валс. А в колективните спортове... там просто можем да мечтаем. Такива спасявания във волейбола, такива космически забивки в баскетбола. И да не пропуснем играта с публиката - Цар Футбол. Пригответе се да загубите дъх от емоции и радост. И още от сега ви казваме - делфините обожават аплодисментите на публиката, те са тяхната голяма награда.

Делфините в Делфинариум Варна са от вида Бутилконоси делфини (Tursiops truncatus). Широко разпространени са в умерените и тропически води на Световния океан. Това е един от трите вида делфини, които се срещат и в Черно море.

Доли
Доли е истинска дама делфин. Тя е грациозна и артистична. Истински специалист по главозамайващите скокове и така наречения троен аксел.

Външно трудно може да бъде отличена от другите с очите на неспециалист, но за един истински познавач е ясно, че Доли има най-перфектното тяло от всички делфини в семейството. Акробатка от класа, тя е с неизчерпаема енергия и в спортните игри с топка, където може да бъде отличена от другите дори и от човек, който за първи път я наблюдава.

Доли е вярна съпруга на главата на семейството - Кимбо. Те са заедно от създаването на Варна Делфинариум. Дошли са от кубинския делфинариум Acuario Nacional de Cuba.

Доли е горда майка на Йоана и Бимбо, които са родени във Делфинариум Варна и вървят по славния път на тази ненадмината звезда на спортното шоу.

Кимбо
Великолепният мъжкар Кимбо е водачът на делфинското семейство. Една машина от мускули и висок интелект. Може да се каже, че той е връзката между треньори и делфини.

Негова е последната дума за отношенията в семейството. Всички му се подчиняват и уважават. Ако Кимбо не е в настроение, може и да няма шоу. И това се е случвало. Най-високите скокове се изпълняват именно от него и другите делфини се стараят да не изостават. Баща е на делфинчетата Йоана и Бимбо, родени във варненския Делфинариум. Самият той е дошъл във Варна преди 30 години, от Acuario Nacional - Куба и е донесъл със себе си темперамента на топлото Карибско море!

Йоана
Нослето на Йоана е характерно и я отличава от другите делфини. Тя е палава, но дисциплинирана, изпълнява всички номера с лекота и от време на време добавя свои елементи в шоуто. Тя е най-гласовитата, винаги има какво да каже на треньорите и публиката.

Йоана е дъщеря на Кимбо и Доли. Като малка беше много палава и се вреше навсякъде. Веднъж си нарани нослето и, типично по детски, не даваше да я пипат. Наложи се да й се направи операция под упойка на системи, както при хората. За нейното здраве и красота се погрижи хирург, спасявал стотици човешки животи във Военна болница.

Флипър
Най-новият член на делфинското ни семейство. Щастливите родители са майката Доли и бащата - Кимбо. Малкото делфинче не се отделя нито за миг от майка си. Тя го учи да плува и да се храни, а щурата тийнейджърка Йоана му показва закачливи лудории.

Бимбо
Една изгряваща звезда на Делфинариум Варна. Типично по мъжки, младият красавец е стегнат, бърз, ловък. Съсредоточено изпълнява сложни номера в програмата. Когато го видите, веднага ще познаете бъдещия лидер в семейството на делфините, които обитават Делфинариум Варна. За разлика от сестра си - Йоана, той не е толкова натрапчиво артистичен. Съсредоточено изпълнява сложни номера в програмата. Похапва си здраво и това го прави все по-атлетичен.

Син е на любимците на публиката Кимбо и Доли и е роден във варненския делфинариум.

Бимбо има вече един звезден момент в живота си: като бебе беше кръстен от група деца на загинали служители на МВР, които специално бяха изпратени от Бойко Борисов - тогава гл. секретар на Вътрешното министерство.
Прочети още

Офертата е публикувана на

16.06.2020г. преди 4 години

Преглеждания

605 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
-30% Цена: 14лв 20лв
Към офертата

Локация

Варна 167

Адрес

Приморски парк, местност "Салтанат"

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

8776 бр.

Валидност на ваучера

от 18 Юни до 15 Сеп 2020

Предоставена от

Варна Делфинариум

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Вижте Делфин шоуто на Варна Делфинариум на дата по избор
Варна 8776 бр. 92 дни Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 15 Септември 2020г.
Към офертата