Оферти за туризъм наблизо

Почивка в Тетевен! Нощувка със закуска и вечеря и възможност за обяд
Тетевен 1 нощувка 88:88:88 45лв/ден 12 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Май до 5 Септември 2020г.
Към офертата
Grabo.bg

За любителите на водните спортове! 60-минутен урок - по Wakeboard или SUP с инструктор или наем на SUP за 4 часа

Искате ли да научите нови трикове във вода? Радвайте се на лятото и вдигнете адреналина на макс, с предложението на Kite2go!

• 60-минутен урок по Wakeboard с инструктор - в дните от Понеделник до Четвъртък, плюс наем на SUP за 4 часа - за 45лв, вместо за 80лв;
• 60-минутен урок по Wakeboard с инструктор - в Петък, Събота или Неделя, плюс наем на SUP за 4 часа - за 59лв, вместо за 80лв;
• 60-минутен урок по SUP с инструктор или наем на SUP за 4 часа - за 19лв, вместо за 30лв.

Офертата включва:
• Иинструктор;
• Екипировка (уейк дъска със страпове - различни размери, жилетка и каска);
• Наем (карта) на въжената система.
• Екипировка SUP - надуваема дъска, гребло, жилетка.

Повече за уроците:

Уейкбордингът (Wakeboarding) е воден спорт, който включва карането на уейкборд върху повърхността на вода. Разработен е от комбинация между водни ски, сноуборд и сърф техники. В теоретичната част на този модул ще научите какво представлява екипировката, мерките за безопасност и как е организиран уейк парка. След това въжето е изцяло на наше разположение и ще може да се научите да се изправяте с дъска със страпове. Това е по-лесния и бърз начин на напреднете. Ще започнете да подобрявате баланса си и да се подготвяте за завоите. Екипът ни работи с хора от всякакви възрасти.

Гребането със надуваем борд SUP се извършва след инструктаж и в района на язовира, отделен за тази цел.

Урок по SUP с инструктор на язовир
През цялото лято предлагаме уроци и наем на SUP на яз. Осиковица. Продължителността на урока е 1час. Ще започнем с малко загрявка и упражнения за баланс на брега. Ще ви запознаем с правилата за безопасност. След това заедно с инструктор ще гребете във водата и ще усвоите и практикувате основните техники за гребане изправен. Избор на посока и смяна на посока. След края на занятието ви ще може останете и да пиете по бира или кафе на бара ни и да се насладите на мястото.

Наем на SUP за час на язовир Осиковица
Това лято ви осигуряваме възможност да гребете и да се забавлявате на нашия SUP стейшън. Трябва да резервирате ваучер и дойдете на яз. Осиковица, където е ние ще се погрижим за Вашето приключение и отдих. SUP дъската се дава под наем в комплект със спасителна жилетка, гребло и осигуровка (лийш). Транспортът не е включен.

Наемателят трябва да отдели време за кратък инструктаж, да прочете споразумението за наема и да удостовери по своя воля и със своя подпис, че е запознат и съгласен с нашите условия и рисковете, свързани с практикуването на SUP. Наемателят носи пълна отговорност за загубено или откраднато оборудване и възстановява неговата стойност по актуалните продажни цени. Наемателят оставя на съхранение личен документ. Лица под 18години трябва да са придружени от родител.
Прочети още

Офертата е публикувана на

09.05.2020г. преди 3 седмици

Преглеждания

6 бр.

-37% Цена: 19лв 30лв
Към офертата

Адрес

с. Осиковица

Изтича на

29 Юни 2020

Продадени ваучери

1 бр.

Валидност на ваучера

от 09 Май до 31 Юли 2020

Предоставена от

Kite2go

Популярни забележителности наблизо