Оферти за забавления наблизо

Кино Арена в Панорама Мол Плевен представя прожекция на фантастичния балет "Лебедово езеро", в изпълнение на Кралската опера в Лондон - на 19 Май
Плевен 2 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
19 Май 2024 (Неделя)
Към офертата
Кукления спектакъл за деца "Лакомият змей" на 27 Април, в Камерна зала на ДКТ "Иван Радоев"
Плевен 2 бр. 88:88:88 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
27 Април 2024 (Събота)
Към офертата
Кукленият спектакъл за деца "Лакомият змей" на 9 Май, в Камерна зала на ДКТ "Иван Радоев"
Плевен 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
9 Май 2024 (Четвъртък)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Великден в Плевен! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, едната от които празнична по меню, изготвено от шеф Андре Токев, плюс DJ и фолклорна програма
Плевен 2-3 нощувки 88:88:88 132лв/ден 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Май до 6 Май 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

2 посещения на Kangoo Jumps, плюс 2 посещения на аеробика или високоинтензивна интервална тренировка

Спортът е енергията, която изпълва цялото ти същество, за да приемаш предизвикателствата със сърце на шампион! Предизвикай себе си - с предложението на Инструктор Петя Добрева!

2 посещения на Kangoo Jumps, плюс 2 посещения на аеробика или високоинтензивна интервална тренировка - за 12лв, вместо за 24лв.

Повече за тренировките:

Kangoo Jumps е стил в аеробиката. Практикува се със специални обувки, които имат както тренировъчен, така и рехабилитационен характер. Kangoo Jumps - отслабване и забавление. Kangoo Jumps е един от най-добрите начини да се отървем бързо от излишните килограми, да оформим коремните мускули, да махнем любовните дръжки, да изправим гръбначният стълб и да оформим красиви и стройни крака.

Kangoo Jumps е стил в аеробиката, който се практикува със специални обувки с пружини. Kangoo Jumps е едно от новите фитнес увлечения, като проучванията показват, че една тренировка с обувките-трамплин води до изгаряне на двойно повече калории от нормална кардио тренировка, а ставите и сухожилията са поставени под много по-малък стрес. Основните предимствата на тези подскоци са че натоварват цялото тяло и мобилизират всички мускулни групи на краката, гърба и гръбначния стълб и също подобряват стойката.

Според научни изследвания между 27% до 70% от хората, които практикуват бягане/джогинг са пострадали през първата година след започване на този спорт. Kangoo Jumps първоначално са били разработени за джогинг, с цел намаляване на негативното въздействие върху ставите. Независимо дали сте запален джогър, сериозен бегач или човек поддържащ здравословен тонус с тичане, вие бързо ще оцените ползите, които Kangoo Jumps ви осигуряват. Намаляване на шоковото въздействие върху глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб с до 80% е само една от тях.

Университетски проучвания показват ясно, че изразходвате много повече енергия или калории, като използвате Kangoo Jumps, в сравнение с обичайните спортни обувки. Въпреки това, това само по себе не обяснява значителната загуба на тегло при хората, които са употребявали редовно Kangoo Jumps.

Аеробиката е форма на физически упражнения, която съчетава
ритмични аеробни упражнения с тренировки за стречинг и силова тренировка с цел подобряване на всички елементи на фитнес (гъвкавост, мускулна сила и сърдечно-съдов фитнес). Обикновено се изпълнява на музика и може да се практикува в групова обстановка, ръководена от инструктор (фитнес професионалист), въпреки че може да се прави самостоятелно и без музикален съпровод. С цел предотвратяване на болести и насърчаване на
физическата годност практикуващите изпълняват различни рутини, включващи редица различни танцови упражнения. Официалните часове по аеробика са разделени на различни нива на интензивност и сложност и ще съдържат пет компонента: загряване (5 - 10 минути), сърдечно-съдово кондициониране (25 - 30 минути), мускулна сила и кондиция (10 - 15 минути), хладнокръвно - надолу (5 - 8 минути) и разтягане и гъвкавост (5 - 8 минути). Часовете по аеробика могат да позволят на участниците да изберат нивото си на участие според нивото на фитнес. Много фитнес зали предлагат различни аеробни класове. Всеки клас е проектиран за определено ниво на опит и се преподава от сертифициран инструктор със специалност, свързана с конкретния им клас.

Високоинтензивната интервална тренировка (HIIT)
Както подсказва името, високо интензивната интервална тренировка представлява серия от физически упражнения, през определен период от време, които биват изпълнявани на по-висока интензивност. Идеален метод би било да тренираме с голяма интензивност дълъг период от време, но това е просто невъзможно. Когато тренираме с по-ниска интензивност имаме повече загуба на енергия и изтощаване и обратно: когато тренираме с по-малка интензивност, имаме много по-голяма издръжливост но и по-малка загуба на енергия за същото време. Например при изпълнение на стандартна кардио тренировка, например бягане, ще изразходим Х количество калории за 30 минути, в същото време при изпълнение на HIIT тренировка ще изразходим по-голямо количество калории, заради по-високата интензивност на тренировката, за по-малко време, като остатъчният и общият резултат ще са по-добри. Освен това кардиото е монотонно, и човек бързо се отегчава, докато при HIIT тренировките няма да имате време за отегчение. Високо интензивните интервални тренировки подобряват както анаеробната, така и аеробната издръжливост.

Анаеробна издръжливост се постига чрез упражнения с нисък обем и висока интензивност, често използвана от спринтьори и други атлети. Трениране на подобен тип упражнения може да ви подпомогне да станете по-бързи и да изградите по-експлозивна сила.

Аеробната издръжливост от друга страна е способността на тялото на човек да достави достатъчно кислород до мускулната тъкан, за да издържи на по-продължителни натоварвания. Аеробната издръжливост се среща в ежедневието, подсъзнателно и съзнателно, по-време на ежедневните дейности като ходене, чистене, каране на колело и други.

С две думи получавате няколко ползи едновременно, ставате по-бързи и ефективни, а в същото време и по-издръжливи, докато при нормалното кардио е налице само издръжливостта.

Ползи:
• Нямате нужда от уреди и екипировки;
• Ще изгаряте повече излишни мазнини;
• Ще забързате метаболизма си;
• Спомагане на увеличаването на мускулната маса;
• Остатъчен ефект на горене на излишни мазнини след края на тренировката;
• Отнема по-малко време, в сравнение с нормалното кардио;
• Има големи и продължителни резултати, поради трудното адаптиране на организма.
Прочети още

Офертата е публикувана на

16.01.2020г. преди 4 години

Преглеждания

32 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
-50% Цена: 12лв 24лв
Към офертата

Локация

Плевен 26

Адрес

Център, пл. Иван Миндиликов, Маниа Тауър, ет. 11 (бившия хотел )

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

28 бр.

Валидност на ваучера

от 16 Яну до 05 Мар 2020

Предоставена от

Инструктор Петя Добрева

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

2 посещения на Freestyler Super Toning, плюс 2 посещения на Kangoo Jumps или на високо интензивна тренировка
Плевен -56 дни Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Януари до 8 Февруари 2019г.
Към офертата
2 тренировки по Kangoo Jumps с Петя
Плевен 50 бр. 11 дни Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Март до 18 Април 2019г.
Към офертата
2 посещения на аеробика, плюс 2 посещения на Freestyler Super Toning
Плевен 9 бр. 18 дни Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Октомври до 13 Ноември 2019г.
Към офертата
2 посещения на Kangoo Jumps, плюс 2 посещения на аеробика или високоинтензивна интервална тренировка
Плевен 28 бр. 16 дни Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Януари до 5 Март 2020г.
Към офертата