Времето

Днес, 19 апрПредимно облачно
14°
Утре, 20 апрПредимно облачно
14°
Неделя, 21 апрУмерен дъжд
18°
Понеделник, 22 апрРазкъсана облачност
14°
Вторник, 23 апрСлаб дъжд
15°
Сряда, 24 апрСлаб дъжд
14°
Nastani.bg

Хотел и релакс зона Катлея - нощувка със закуска

Хотел и Релакс зона Катлея се намира в приказното село Крушуна, не далеч от едноименните водопади.



Хотелът предлага съчетание от съвременни удобства, уют и индивидуален стил. На разположение на нашите гости са общо 23 помещения за настаняване - 20 двойни стаи, 1 студио и 2 апартамента. Стаите могат да бъдат, както със спалня, така и с две отделни легла. Апартаментите са по-просторни и освен със спалня, разполагат и с удобни разтегателни дивани.



Всяко едно помещение е със собствен санитарен възел, допълнително разтегателно канапе, телевизор с плосък екран, кабелна телевизия, телефон, сейф, сешоар и достъп до безжичен интернет.



Други удобства в хотела:



* Ресторант - Основната зала е с капацитет 50 места. Предлага отбрани ястия от националната и от средиземноморската кухня. Интериора е модерен и удобен. От прозорците се открива прекрасна панорама към парк Маарата, а за ястията ви се грижат дипломирани шеф готвачи. Разполага с просторна външна градина с барбекю и 120 седящи места.



* Енотека с 40 места и с подбрани български и чуждестранни вина, идеално място за бизнес среща или уединение.



* Релакс зона - Осемместно джакузи с топла вода, финландска сауна със солни камъни, парна баня с ароматерапия и зона за отдих. Предлагаме и класически, релаксиращи и силови масажи. Разполагаме с фитнес салон, оборурдван с уреди както за кардио, така и за силови тренировки.



* Конферентна зала - напълно оборудвана за срещи, конференции, семинари, обучения, тийм билдинги или занимания с някои видове спорт. Залата е с 50 седящи места, наредена в типа киносалон.



* Допълнителни занимания - Разходка до прекрасните Крушунски водопади, посещения на някои от близките пещери, сред които са Маарата, Урушка Маара, Бонинска пещера, Гарваница и може би най-известната Деветашка пещера. На 30 километра се намира град Ловеч, известен с покрития си мост, паметници и музеи. По желание организираме посещения на забележителности с включени транспорт и екскурзовод.



* За най-малките гости, хотел “Катлея” разполага със зона за игра и забавления с множество занимателни игри – както настолни, така и компютърни.
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

114 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 130лв
Към офертата

Дестинации

Летница 2

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

65лв/ден

Предоставена от

Хотел и релакс зона Катлея

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Хотел и релакс зона Катлея - нощувка със закуска
Летница 1 нощувка 506 дни 2 65лв/ден Оферта от Nastani.bg