Времето

Днес, 26 апрСлаб дъжд
16°
Утре, 27 апрОблачно
14°
Неделя, 28 апрОблачно
16°
Понеделник, 29 апрРазкъсана облачност
14°
Вторник, 30 апрСлаб дъжд
14°
Сряда, 01 майУмерен дъжд
13°
Четвъртък, 02 майСлаб дъжд
13°

Оферти за хапване наблизо

Детска кухня: Месечен абонамент за меню със супа, основно ястие и десерт - Поморие
Поморие 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 29 Март до 5 Юни 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

За Великден в Поморие: 2, 3 или 4 нощувки със закуски и вечери, плюс великденски обяд и релакс зона
Поморие 2-4 нощувки 113лв/ден 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 7 Май 2024г.
Към офертата
Лечебна почивка в Поморие: Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, плюс панорамна термална зона и бонус - сололечение
Поморие 27 бр. 1 нощувка 54лв/ден 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Април до 30 Април 2024г.
Към офертата
Лечебна почивка в Поморие: Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс лечебни процедури
Поморие 91 бр. 1 нощувка 76лв/ден 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Nastani.bg

Хотел Св. Св. Петър и Павел - нощувка със закуска и вечеря

Хотел Св. Св. Петър и Павел е с категория три звезди. Построен е на самия бряг на морето, живописно разположен между морето и Поморийското солено езеро. В непосредствена близост е до Гранд Хотел Поморие, Военния санаториум и Специализираната болница за рехабилитация (Калните бани). Хотелът се намира на 10 м от централния плаж, на 700 м от центъра на града и на 15 км от Летище Бургас.



Хотелът е на 7 етажа с модерна архитектура с 23 двойни стаи, 1 единична и 7 апартамента. Всички помещения са с морски изглед. Разполага с уютно фоайе, рецепция, асансьор, ресторант с лятна градина, център за релакс и лечение с кал, луга и сол.



Хотелът е изцяло климатизиран и има безплатен Wi-Fi достъп в целия хотел. Рецепцията е отворена 24 часа в денонощието и е на разположение на гостите за въпроси, свързани с тяхното настаняване и престой.



Двойните стаи/25кв.м са просторни и луксозно обзаведени. Разполагат с 2 легла, мокет, минибар, телефон, цифрова телевизия, Wi-Fi, рум сервиз, климатична инсталация, баня с душ, сешоар, тераса с морски изглед. С възможност за допълнително легло (2+1).



Едноспалният апартамент/60кв.м е с 1 спалня, дневна, мокет, минибар, телефон, цифрова телевизия, Wi-Fi, рум сервиз, климатична инсталация, баня с душ, сешоар, тераса с морски изглед. С възможност за допълнително легло.



Двуспалният апартамент/70кв.м е с 2 спални, дневна, мокет, минибар, телефон, Wi-Fi, цифрова телевизия, рум сервиз, климатична инсталация, баня с душ, сешоар, тераси с морски изглед. С възможност за допълнително легло.



На партерният етаж се намира уютен ресторант с капацитет 72 места с лятна градина с изглед към плажа. Гостите на хотела могат да се насладят на различни видове ястия, както от българската кухня, така и от интернационалната кухня. Предлага се богат избор на рибни и морски деликатеси. За децата е изградена детска площадка.



Центърът за релакс и лечение с кал, луга и сол е разположен на 6-ти последен етаж на хотела, от който се разкрива невероятна гледка към морето. Обособен е на две зони: термална и лечебна.

Термалната зона е с невероятна панорама към Черно море, оборудвана с арома парна баня, финландска панорамна сауна, джакузи с морски изглед, зона за отмора, открита тераса с гледка към прочутото в цял свят Поморийско солено езеро от което се добива лечебната кал и луга.

Лечебната зона е насочена към следните здравно-възстановителни процедури: електролечение, магнитотерапия, калолечение, луголечение, хидромасажна вана, масажен кабинет, както и солна стая /солна пещера/. Солната стая e най-модерната процедура широко разпростанена в Европа, а вече и в България. Халотерапията /сол терапията/ влияе върху различни заболявания – подобряване на имунитета и повишаване тонуса на тялото, хронична умора, стрес, всички респираторни заболявания на дихателните пътища (хронични астми, бронхит, пневмония, кашлица, синузит, сезонни алергии, сенна хрема, общ грип и вирусни инфекции, хронични възпаления на ушите), както и върху различни кожни заболявания – псориазис,атопичен дерматит, екзема, и т.н. Чрез модерна технология (халогенератор) в солната стая се създава терапевтичен микроклимат близък до този в солните пещери, боровите гори, както и на морския бряг.

Всички услуги и процедури в „Център за релакс и лечение” са срещу допълнително заплащане в хотела на място.
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

142 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 123лв
Към офертата

Дестинации

Поморие 40

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

HB - Закуска и вечеря
BB - Само закуска

Цена на човек на ден

62лв/ден

Предоставена от

Хотел Св. Св. Петър и Павел

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Хотел Св. Св. Петър и Павел - нощувка със закуска и вечеря
Поморие 1 нощувка 464 дни 2 62лв/ден Оферта от Nastani.bg
Почивка в Поморие: Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, плюс релакс зона и бонус - лечебна процедура за престоя
Поморие 14 бр. 1 нощувка 14 дни 49лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Май до 15 Юни 2022г.
Към офертата