Описание

Radina's Way**** е нов модерен хотел, който съчетава отлично настаняване и допълнителни удобства. Намира се сред живописна борова гора и предлага спокойна почивка и прекрасна гледка.

Стаите и обществените помещения отговарят на висок стандарт и са оборудвани в модерен стил - идеални за положителни изживявания. Вътрешен басейн, сауна, джакузи и масажен център са на разположение на гостите след ден прекаран сред природата. В изключителния A-la-carte ресторант гостите могат да се насладят на разнообразни ястия от западната и българската кухня. Конферентният център предлага помещения за провеждане на бизнес събития.

Хотел Radina's Way**** разполaга с 60 стаи:

• 6 единични стаи;
• 46 двойни стаи;
• 4 едностайни апартамента;
• 4 луксозни едностайни апартамента, разполагащи с просторна тераса и впечатляваща гледка към планинските върхове.

Всички стаи за гости разполагат с гледка към планината. Снабдени са със сателитна телевизия, безплатен безжичен интернет, телефон с директно набиране, сейфове. Баните разполагат с душ/вана комбинация с ръчни слушалкови душове и сешоар.

На разположение на гостите са: лоби бар и A-la-carte ресторант. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Георги преди 9 години

За хотела и най-вече за персонала и отличната организация на почивните дни мога да изкажа само дълбоки благодарности и най-вече на посрещането и изпращането от любезната и лъчезарна г-жа Александрова!

пламен преди 9 години

Страхотно! Препоръчвам!

Коментирай 500 символа