Описание

Хотел Лион**** е разположен в най-тихата и красива част на Боровец, в стария център до забележителните ледени фонтани.

Хотелът отваря през декември 2004г. Разполага със 157 стаи в различни категории: стандартни, луксозни, студия, апартаменти. Шест от стаите са пригодени за хора с увреждания. В ресторанта можете да похапнете както европейска кухня, така и български специалитети.

В периода от 25 Март до 20 Май фитнес и сауна зоната на Хотел Лион**** ще бъде затворена, за да ви посрещне в края на месец май с обновена SPA атмосфера. Басейнът ще бъде на разположение на гостите на хотела, масажи и други релаксиращи процедури се приемат с предварителна заявка. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
irina преди 1 година

Хотелът е много добре поддържан. Водата в басейна е топла, но шезлонгите са недостатъчни. Не ни беше споменато предварително, че халатите се доплащат по 10лв. В механата обслужването е изключително бавно, от взимане на поръчката до сервирането около 45мин. Поне храната е вкусна. Отзивчивия и вежлив персонал и чудесната закуска почивката приятна.

Валентина преди 1 година

Бих го посетила отново!

Росица преди 1 година

Чист хотел,страхотна храна в ресторанта,избор от.продукти на закуска.Мерките за ковид не се спазват, вечерта в.ресотранта около 20 играеха хоро,плътно един,до,друг.
Малко е студено е стаите ,тъй като отоплението е централно се пуска само вечер.Вода до към 8 вечерта нямаше в стаята.

Detelina преди 1 година

Прекрасно обслужване ,обстановка и чистота .

Nikolai преди 1 година

Хубав хотел, леко застаряващо обзавеждане, но специално ние имахме проблем с хлебарките и след като сменихме 5 стаи се оказа, че са навсякъде. Наложи се да се преместим в друг хотел. Стаята беше доста студена и едната жена в ресторанта много груба.

Невен преди 1 година

Беше супер. Басейна топъл, закуската супер, персонала беше любезен.

Галя преди 1 година

Хотелът и обслужването са на високо ниво.

Светломира преди 10 месеца

Прекрасно място! Невероятна обастановка! Вкусна храна и обслужване на ниво! Бих го посетила отново!

Elica преди 10 месеца

Всичко беше страхотно!

Коментирай 500 символа