Mountain Boutique Hotel & SPA - Девин

Описание

Mountain Boutique Hotel & SPA е сгушен в сърцето на Родопи планина, където времето сякаш е спряло и тук то има свой собствен ход. Хотелът е като уютен дом, който дава усещане за спокойствие, хармония и свобода. Ако веднъж се докоснеш до магията му, винаги ще се връщаш тук отново и отново. По пътя към него ще се натъкнете на oмайващи гледки и пейзажи, каквито не сте очаквали, че съществуват по нашите земи.

Mountain Boutique Hotel & SPA ви връща сякаш с магическа пръчка там, където сте били истински щастливи и безгрижни, сред уюта и вкусотиите на провинциалната къща и кухня, там където всичко е приготвено с продуктите от мазето баба, с млякото и сиренето от домашните животни, с горските плодове и билки от поляните по които сте тичали неуморно и безгрижно.

Предлагащ 20 стаи, Mountain Boutique Hotel & SPA ви кани на незабравима почивка, една паралелна реалност, вплела в себе си очарованието на малкото градче сгушено в планината и спокойствието, това което липсва в нормалното ежедневие. Настанете се в една от елегантните стаи в алпийски стил - съчетание от дърво и светли цветове, които ви обгръщат в уют и топла атмосфера. Пристъпете към терасата, за да усетите магията на планината. Отпуснете се и се отдайте на мечтите си.

Преоткрийте разнообразие от автентични масажи, сезонни терапии и разкрасителни процедури с натурални козметични продукти в спа центъра. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства