Описание

Лайтхаус Голф & СПА***** е най-новото допълнение към комплекса и е разположен върху впечатляващо плато на върха на белите скали със спираща дъха гледка към Черно море.

Хотелът осигурява елегантно и стилно настаняване, различни спортни и развлекателни съоръжения, глезещи услуги и развлечения, които допринасят за вашата истинска 5-звездна почивка в България.

Идеален за двойки и семейства , хотел Лайтхаус е перфектното място за онези, които просто искат да разпуснат и да си вземат СПА почивка от ежедневието или за онези ентусиасти, които търсят активна голф ваканция.

Открийте свят на изкушения, където ще можете да задоволите всички желания и да разнообразите ваканцията си. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Кирил преди 3 години

Заслужава си ваучера.

виолета преди 3 години

При посещението ни на 21.12.2020 г."Приключенските душове" не работеха". При посещението ни на 15.01.2021 г. отново не работеха. Като изключим това сме много доволни. Ще посетим отново СПА центъра.

Теодора преди 3 години

Много е релаксиращо!

Калина преди 3 години

Просто без никакви забележки.

Krassimira преди 3 години

Там отивам за втори път. И преди и сега парната баня не работи. Всичко друго е много добро.

ива преди 3 години

Страхотно място! Препоръчвам! ???

Marina преди 3 години

Като цяло спато ми хареса. Басейнът е огромен, водата топла и приятна, джакузитата също. Единствено съм разочарована от поддръжката. За 4 часа докато бяхме там, нито веднъж не мина някой от персонала да подсуши подовете, въпреки че казах на рецепция, че навсякъде е много мокро. Забелязахме и няколко огромни паяжини на места, а също и натрошение солети по шезлонзите. Не съм сигурна дали бих посетила отново.

Румяна преди 3 години

За втори път посещаваме спа центъра и сме много доволни. Чисто, спокойно, с релаксираща музика - всичко работеше, без приключенския душ. Обяд не поискахме, а масажите бяха професионални. Благодарим и ще посетим пак

Коментирай 500 символа

Контакти с хотела