Описание

Къщи за гости Colori се намират се на брега на язовир Батак, в прекрасната планинска местност Цигов чарк с надморска височина 1110 метра. Язовир Батак е третият по големина в България.

Цигов Чарк е известен с чистия боров въздух и благоприятен планински климат целогодишно. Разположен е в близост до Батак, Ракитово, Велинград и Пазарджик.

Местността е предпочитана дестинация за риболов, водни спортове и забавления . В района има няколко ловни стопанства за любителите с ловни умения. През зимния сезон има възможност и за упражняване на зимни спортове . През летния сезон пък може да се практикуват водни спортове , кану каяк, водни ски. Предлагат се и разходки с водни колела и лодки .

С това изобилие от атракции винаги може да съчетаете своята почивка с нещо различно и интригуващо. В близост се намират язовирите Голям Беглик, Широка поляна, Тошков чарк .

Същевременно Цигов чарк е интересна дестинация за еко туризъм с множество туристически маршрути: местностите Дженевра, Петрово бърдо и Беглика.

Тук се извисяват едни от най високите върхове - Голяма Сютка (2168м) и Баташки снежник (2082м).

Комплексът разполага с 4 самостоятелни къщи за гости , обзаведени изцяло с италиански материали и стил. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства

Изхранване

Няма добавени удобства