Описание

Интерхотел Поморие е известно име с доказани дългогодишни традиции в областта на рекреативния и SPA туризъм в България и Европа. Те присъстват на туристическите пазари повече от 30 години.

Основата на тяхното предлагане е базирана изключително върху използването на уникалните за региона климатични и природни дадености, лиманна кал и луга.

С магията и очарованието на малкия град, в топлата преградка на морето, земята и Поморийското лиманно езеро, Интерхотел Поморие и Koмплекс Релакс*** са сред любимите места за почивка и рехабилитация.

Богатото разнообразие от пакети с релаксиращи процедури, съчетани с прекрасните климатични условия и благотворното влияние на морето и професионалните умения на обслужващия екип, са чудесна предпоставка за една истинската релаксираща и здравословна почивка.

За да бъде почивката на техните гости още по-динамична, предлагат коктейл и билярд клуб. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Бетина преди 2 години

Важно е да се отбележи, че това е по-скоро САНАТОРИУМ, подходящ за хора 55+. Базата е много стара, баните покъртителни. Процедурите, които се оказаха включени в офертата не включват нищо. Хубавата част на Санаториума е, че служителите са мили и същият се намира на 3 минути от центъра и плажа. Не е подходящ за млади хора.

Йонка преди 2 години

Прекрасна гледка от хотела, чисти стаи, вкусна храна. В комбинация с оздравителни процедури - чудесна почивка!

Надя преди 1 година

Много съм доволна от обслужването и предлаганите процедури.Ще посетя отново хотела.Единственото което не ми хареса е матраците за спане,завивките и възглавниците

Жени преди 1 година

Много добра!

Teodora преди 1 година

Пълен покой. Хубав плаж и олимпийски басейн и супер джакузи със солена вода. Топли компреси и лавандулови и хвойнови вани на високо ниво -пълен релакс....Тиха и спокойна обстановка не само в хотела, но и в тази част на града....За три дни си почива човек....Храна високо ниво, повече бяхме на морски дарове--пресни и вкусни....

Коментирай 500 символа