Описание

Хотел Пири*** е разположен в подножието на една от най-красивите планини в България - Пирин, в един от най големите и известни ски курорти на Балканския полуостров - Банско. Хотелът се намира на 2км от града, по пътя за с.Баня. Построен е в автентичен стил и предлага удобство и комфорт за своите гости през цялата година.

Хотел Пири*** разполага с 32 двойни стаи, 11 тройни стаи,12 апартамента с две спални, разположени в три хотелски блока. Помещенията са обoрудвани с телевизор със система за кабелна телевизия, телефон, интернет , мини бар, пожароизвестяване. Всяка баня е оборудвана със специално произведени козметични комплекти.

Конферентната зала е подходящо място за провеждане на конференции, семинари, обучения, тийм билдинги. Оборудвана е с мултимедия, флипчарт, интернет, дискусионна система, кабинки за симултанен превод.

В изискания ресторант "Култ" може да се насладите на българска и средиземноморска кухня в приятна и стилна обстановка. Ресторантът е изключително подходящ за организиране на сватбени тържества, юбилеи и коктейли. Разполага със 180 места.

В механа "Чевермето" ще преоткриете българската традиция, опитвайки стари бански ястия и ще се насладите на вечната македонска музика.

Лоби-барът е идеално място за почивка, където ще се насладите на отбрани напитки в приятна атмосфера.

Спортният център разполага с две футболни игрища, предпочитани за летни лагери на футболни отбори от България и чужбина, фитнес зала, открит и закрит плувен басейн , открит детски басейн , парна баня, сауна и масажен кабинет. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства