Описание

Хотел Медвен е живописен двузвезден хотел в село Медвен, разположено по южните склонове на Стара Планина, само на 13км от Жеравна и Котел. Хотелът предоставя отлична възможност за пълноценна почивка в близък контакт с красивата старопланинска природа, на чист въздух и спокойствие. Хотел Медвен е и удобен изходен пункт за излети в планината, за посещения на близките природни забележителности и интересни исторически градове.

Хотел Медвен представлява комплекс от 160-годишна автентична възрожденска къща, новопостроен хотел и ресторант. Старинната къща предлага възможност на всеки свой гост да се потопи в автентичната атмосфера на българския възрожденски дом такъв, какъвто е бил преди векове. Къщата разполага с 1 двойни и 4 тройни стаи, както и с 2 тройни стаи, които формират един апартамент. Стаите са облицовани с дървена ламперия, която внася допълнителен уют и топлина.

Новопостроената сграда на Хотел Медвен разполага с 5 двойни, 7 тройни и 2 четворни стаи, предназначени за тези гости, които предпочитат модерния стил в интериора. В тази сграда се намира и специална зала с голямо джакузи и сауна, които могат да се ползват срещу допълнително заплащане.

Ресторантът на Хотел Медвен е разположен в отделна сграда. Залата му е с площ 73кв.м и е оборудвана с голяма камина и телевизор. Интериорът на ресторанта е решен в битов стил, а менюто включва специалитети от традиционната българска кухня.

Хотел Медвен разполага с огромна и изключително красива градина с богата зеленина, оградена с висок зид. Декоративна река с мостче, кладенец, барбекю и открит навес оформят приятни кътчета за отмора и забавление. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Диляна преди 4 години

Прекрасно място, храната беше много вкусна! С удоволствие ще го посетим отново!

Антоанета преди 4 години

Много красиво място с прекасни условия за почивка и изключително вкусна храна! Самият Медвен е очарователен, водопадът не е за пропускане, а близостта до Котел и Жеравна е допълнителен плюс.

Ивелина преди 4 години

Домакините са отзивчиви и гостроприемни, стаите са просторни и чисти, а храната вкусна.

Георги преди 3 години

Страхотно място за почивка и отдих. В съотношение цена/качество офертата е отлична. Храната беше много вкусна, стаите чисти.

Герасим преди 3 години

Пребиваването беше на много добро ниво. Бяхме посрещнати и обслужени вежливо. Храната беше вкусна и в достатъчно количество.

Дияна преди 3 години

Всичко беше отлично.Храна обстановка обслужване.Много добро посрещане и отношение.

Галина преди 3 години

Превъзходно място - за ценители на релакса и автентичния селски дух. Гостоприемството, топлите и чисти стаи, перфектната изобилна храна (приготвена като за лични гости) и домашното червено вино на стопаните...в комплект с пукащата камина...не ни се тръгваше от там! Задължително ще се върнем отново! Благодарим ти, Димчо! Стопли сърцата ни и ни подари едни незабравими почивни дни!

Галина преди 3 години

Страхотно обслужване. Отново бих се върнала там

Слава преди 3 години

Много добро обслужване и база.

Коментирай 500 символа