Описание

Хотел България се намира в центъра на квартал Чепино, един от трите квартала от които се състои град Велинград. В Чепино се намират всички големи хотели и природни дадености на Велинград, включително и езерото "Клептуза".

На разположение са четири единични стаи, тридесет и две двойни стаи, като всяка една двойна стая разполага с допълнително легло. Също така на гостите се предлагат осем апартамента, и един президентски апартамент. Спа центърът на хотела разполага с минерален басейн, джакузи, парна баня и сауна. Ресторанта на хотела е с капацитет сто и шестдесет места. В лоби бара спокойно могат да се настанят петдесет човека.

Красивата природа, минералните извори и благоприятните за лечението на редица заболявания климатични особености правят Велинград предпочитана от български и чужди туристи дестинация. Коронован като SPA столица на Балканите градът посреща своите гости и им предлага екзотични SPA и уелнес процедури, бутикова кухня и живописни места за почивка и релаксация. Изградени са балнеосанаториуми за рехабилитация и заболявания на различни заболявания, както и множество хотели. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Йордан преди 2 години

Не препоръчваме, не бихме посетили отново.
Храната е еднообразна и безвкусна. Хотела прилича на пенсионерски клуб и не е подходящ за млади семейства. Основно се обитава от пенсионери.
В така наречения фитнес уредите не работеха, тоест не бяха включени в електрозахранването бягащата пътека, велоергометъра и крос тренажора.
Осветлението към Спа-то и в самото Спа е силно ограничено и е възможно човек да се претрепе.
Пода е изключително хлъзгав и навсякъде се носи мирис на урина.

любен преди 2 години

Страхотен хотел храната вкусна браво

Златомира преди 2 години

Всичко беше страхотно.
Само храната е столова

Зорница преди 2 години

Всичко беше превъзходно

ВАЛЕНТИНА преди 2 години

Много добре си изкарахме,доволна съм като цяло най-вече от спа центъра.Бих препоръчала по добра хигиена на стайте.Пак ще посетим

Dimitar преди 2 години

Всичко беше много добре!

Alexis преди 2 години

За тези пари е окей. Не е топ топ, но не е и супер зле. Рецепционистката се държи доста нахално с хората. Ако сте над нещата - няма проблем.

Надислава преди 2 години

Приятна и спокойна обстановка, отзивчив персонал

вики преди 2 години

Добро обслужване! Доволни сме!

Sevi преди 1 година

Чудесно местоположение. Много любезен и отзивчив персонал. Прекарахме си страхотно.

Коментирай 500 символа