Описание

Добре дошли в хотел Брио, намиращ се в красивия и живописен град Велинград, разположен в центъра на Чепинската котловина. SPA столицата на Балканите е прославена с лековитата минерална вода и чист въздух. Хотел Брио се намира в идеалния център на Град Велинград.

Хотел "Брио" предлага на своите гости: 3 двойни стаи, 4 апартамента, 2 VIP апартамента Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Красимира преди 9 години

Много сме доволни от обслужването на хотела,любезен персонал и коректно отношение.Това,което беше посочено в офертата,беше спазено.Пак бихме посетили хотела.

Tatqna преди 9 години

Много сме доволни от обслужването,закуската беше достатъчна,изкарахме си страхотно,благодарим!

neli преди 9 години

ustanah me dovolni vsi4ko be6e na nivo.

Гергана преди 9 години

Доволни сме от обслужването. Персонала е усмихнат и гостоприемен.

Николай преди 9 години

от настаняването ни в двойна стая (романтична с две единични легла) източно изложение БЕЗ плътни завеси, легла без мастрак ами с 5 см дунапрен върху дървена рамка и ужасни възглавници, оатанахме изключително разочаровани. отделно асансиора не работеше и в ресторанта бяха започнали ремонт. НЕ СТАВА !

Александрина преди 9 години

Хотелът е чист и спокоен, на централно място. Места за паркиране се намират в близост, въпреки че няма собствен паркинг.

Малина преди 8 години

Закуската, която предлагат е една и съща всеки ден, сервират я в бара на хотела, където се пуши. Леглото беше изключително неудобно на матрака имаше дървени летви, които убиваха много. За престоя ни от 3 дни нито веднъж не влезнаха да изхвърлят боклука. Не бихме посетили това място отново.

Janeta преди 8 години

Мивката течеше бавно и горещата вода от разваления душ, течащ отдолу и отгоре идваше след 10 мин. За трите дни чаршафи и кърпи не се сменяха. Тоалетната хартия ни беше оставена пред вратата на земята с чувалче, което ни явно трябваше да си сложим и да си изхвърлим боклука. В банята сифона беше запуш

Svetoslav преди 8 години

Хотела е разположен на централно място.Условията са идеални.
Гостоприемен и усмихнат персонал.Прекарахме си чудесно.

Георги преди 8 години

Хотела е на централно място и е удобен. Не останах много впечатлен от закуската, но хотелските стаи са доста прилични. Като цяло останах доволен. Не ми хареса, че през целия престой нямаше никакво почистване или поддържане на хотелскита ни стая.

Коментирай 500 символа