Описание

Еко къща Рай се намира на спокойна уличка в близост до международния път Варна – Дуранкулак в град Шабла, и на 5км от плажовете пред къмпинг Шабла. В нея ще намерите всички удобства за една спокойна семейна почивка или за здрав купон на приятелска компания.

Еко къщата е съвсем нова и е изработена изцяло от eко материали, на което дължи и името й. Отворена е целогодишно, което я прави предпочитана за запалените по лова и риболова, както и за тези, които искат да избягат от лудницата на големия град и да се насладят на своята пълноценна почивка в малкото градче близо до морския бряг.

Еко къщата предлага настаняване в 4 двойни стаи, всяка от които е оборудвана със санитарен възел, климатик, хладилник/мини бар, кабелна телевизия и безжичен Интернет. Освен тях гостите на къщата могат да ползват и просторно закрито барбекю, кът за кафе край басейна и маса за вечеря на открито край кладенеца.

В отлично подредената просторна градина, вашите деца и домашни любимци ще намерят достатъчно място за игри, а за тяхно и Ваше забавление предлагаме малък басейн, мини голф, осветено мини футболно игрище, и кът със специално подбрани видове пеещи птици. На двора се предвидени и 2 паркоместа. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства