Escape room "Изолация"

Описание

Искате ли да се почувствате като главният герой в някоя невероятна история? Искате ли да се забавлявате с приятелите си и да подложите мозъка си на изпитание? Това ще ви гарантира със сигурност, този нов любим и нестандартен формат. Варна, приканва всички да опитат способностите си в атмосферата на интелектуалното забавление. Един от най-известните курортни градове в България, със зашеметяващ средиземноморски климат, кани всички жители и посетители на града да разнообразят своята почивка, като комбинират бизнеса с удоволствие.

Задачата на играчите е да избягат от заключената стая, но не всичко е толкова просто. Първо, вашето основно оръжие ще бъде разузнаването, а не физическата сила. За да се отвори вратата, ще трябва да решите редица пъзели, вплетени в атмосферата на стаята, да активирате своята желязна логика, творческо мислене и ефективна работа в екип. На второ място, едно от условията е ограниченото време. За да спечелите, трябва да се справите със задачите за 60 минути.

Tялото ви ще ви помогне активно да се справите с нестандартната ситуация, защото когато сте под напрежение, то произвежда редица хормони. Адреналинът със сигурност ще накара сърцето ви да бие по-бързо, допамина пък ще стимулира действията ви, а порция от ендорфин след победата ще ви накара да искате да играете отново!

Стаи:

"Избягай от психиатрична болница"

Знаете ли колко здрави хора се побъркват в психиатрична болница?

Уви, статистиката не е утешителна и може би това е станало с бившия пациент, успешен бизнесмен, чиято загадка трябва да решите. Как да разпознаете лицето, между реалността и делириума, генерирани от объркания мозък? Кога предишният обитател на отделението се е побъркал преди или след като влезе в него? И как би могъл да избяга, разбира се, ако наистина можеше…

"Първо районно"

Събуждате се зад решетките в непрогледен мрак. Не можете да си спомните какво сте правили вчера?

Мислете като истински затворник за да излезете за 60 минути.

"Следвайки стъпките на Шерлок Холмс"

Животът на големия детектив е покрит в тайни, защото той разкрива дори най-сложните престъпления.

Шерлок Холмс събра всички доказателства и улики, за да накаже главният злодей. Сега е вашият ред да ги откриете, а кабинет на Шерлок ще ви помогне със това, но не забравяйте, имате само 60 минути!

"Payday"

Изминали са повече от 100 години от най-известния банков обир в света.

– Група крадци тогава отмъкват от трезора бижута и злато! Вашата задача е да се опитате да повторите техния успех, но това далеч няма да бъде толкова лесно. Не забравяйте че сме в 21-ви век, технологиите и системите за сигурност не са това, което бяха. Този път трябва да пробиете охраната на най-строго пазената и богата банка в страната. Това ви звучи като мисия невъзможна? Отпуснете се, подкупен охранител, който наскоро изчезна при мистериозни обстоятелства, може би ви е оставил някои помощни средства и насоки! Провалите ли се обаче, вашата кариера на крадци ще завърши зад решетките на затвора!

"Мистерия на стая 1408"

Добре дошли, в известния хотел „Делфин“! Бъдете у дома си и изберете някоя от наличните стаи! Но не само тази, на вратата, чийто знак е с номер 1408. Всички бивши гости, които го избраха, по някакъв начин се разделиха с живота си. Искате ли да знаете какво точно ги е накарало да вземат хапчетата, да преминат през едночасов цикъл, да вземат нож в ръка или да скочат от прозореца? Опитайте и след това ще получите своя шанс да разберете.. Прочети още

Цени

Отбор от 2 играчи: 50.00лв.
Отбор от 3 играчи: 70.00лв.
Отбор от 4 играчи: 90.00лв.
Отбор от 5 играчи: 100.00лв.
Отбор от 6 играчи: 120.00лв.

Категория

 • За семейства
 • Големи групи
 • Escape rooms
 • На закрито
 • За младежи
 • Логически игри
Рейтинг:
0.0

Категории

 • За семейства
 • Големи групи
 • Escape rooms
 • На закрито
 • За младежи
 • Логически игри

Контакти