Escape Room - Варна

Описание

Вие и вашите съотборници ще бъдете заключени в стая пълна с предизвикателства, с които трябва да се справите за не повече от 60 мин. Тук трябва да откриете скритите улики, ключове, да решите загадките, да се движите бързо напред за да успеете да излезете преди минутите да изтекат. Escape Room - Варна, разполага с:

"Лаборатория"
„Звярът е в мен. Не мога… не мога вече да го контролирам. Скривам ключа. Набирам кода. Четеш ли това Хайд? Не ще излезеш! Не ще мърсиш отново моите ръце и моята душа…“

Това са последните думи на известния д-р Джекил, които намирате надраскани с нечетлив почерк в бележника му. Вратата вече е захлопната зад вас, а ключът е скрит от самия гений, побягнал от собствената си лудост. Ще успеете ли да разрешите пъзела на горкия д-р Джекил?

Разполагате с един час време да се измъкнете.

Мислите ли, че можете да се справите?

"Стая 13"
Семейство Паркър се мести да живее в нова къща. Всичко е мирно и спокойно, семейството е щастливо до фаталния петък 13. В този ден малката им дъщеричка Лейла решава да отиде на тавана. Тя се качва там, но повече не се връща. Тя става жертва на зла вещица, омагьосала тавана. Досега вещицата е отвлякла и превърнала в кукли 12 малки момиченца.

Лейла е на път да стане нейната тринадесета жертва, но все още има шанс да бъде спасена.

Вашата цел е да намерите заклинание, с което да спасите малкото момиченце преди злата вещица да го погуби завинаги.

"Сънят на далтониста"
Одан – притежател на финансова империя с неограничени възможности. За него няма недостижими цели и нереализирани мечти, освен една – да се наслади на красотата на света, на всички разноцветни неща, които за него са в черно – бели краски. Странната птица прекарва доста време в сън. Защо ли?Има нещо, което го задържа там! На 01.06.2014г. си ляга по обичайното за него време. Година по-късно продължава да спи и сънува. Вашата цел е да влезете направо в ума му, да излезете от там и да го събудите, защото вече има лек за него. Шареният свят го очаква.
Мислите ли, че можете да се справите?

"Laboratory 2"
Д-р Фрийман е квантов физик, работещ за секретна правителствена лаборатория. След инцидент по време на експеримент с извънземна технология, способна да управлява времето, Доктора изчезва и никой не знае, какво се случило. Проекта е засекретен и лабораторията е обгърната в мистерия, носят се слухове, че някой е успял да разгадае, загадките които доктора е оставил след себе си. Но дали е така, и може ли времето да бъде контролирано, никой не знае със сигурност. Вашата задача?
Да разгадаете, как работи технологията и разберете какво се случило с доктора?
Ще успеете ли?
Имате един час земно време!

"Сух Режим"
Не сте ли си мислили какво ли е чувството да си гангстер ?

Тази история ще ви пренесе в Чикаго, 30-те години на двадесети век и ще ви даде този шанс.
“Сух Режим”

Ще успеете ли да гепите сухото или ще останете на сухо в бара?

"Тайната на траките"
След дълги години пазена на тайната на траките от враговете, д-р Дж. Атанасов трябва да намери свой заместник, който да продължи делото му. Малко преди внезапно да изчезне, той успява да закодира секретно послание, което само и единствено достойните могат да разчетат. Те трябва да защитят дълбоко пазената тайна на траките. Попадне ли в грешните ръце последствията могат да бъдат фатални. Прочети още

Категория

 • За деца
 • За семейства
 • Големи групи
 • Escape rooms
 • На закрито
 • За младежи
 • Логически игри
Рейтинг:
5.0 / 6 оценки
Vanq преди 8 години

Преживяване, което всеки трябва да опита.

Nikolay преди 8 години

Страхотна игра. Нямам търпение да стане готова втората стая.

Яни преди 8 години

Страхотна игра!!!

Галена преди 8 години

Страхотна игра!

Елена преди 8 години

Страшно вълнуващо изживяване!

Николина преди 8 години

Страхотно изживяване! Няма такова забавление! Искам пак ....... чакам ваучери за "Лабораторията"!!!

Коментирай 500 символа

Категории

 • За деца
 • За семейства
 • Големи групи
 • Escape rooms
 • На закрито
 • За младежи
 • Логически игри