Пейнтбол от X Land "Екстрийм Център ВТ" - Велико Търново

Описание

"X Land" е единствената фирма занимаваща се с пейнтбол, в която екипът е съставен от професионални пейнтбол играчи. Терените, на които може да играете се намират в София и Велико Търново. X Land са основен вносител на топчета и всякакъв вид екипировка свързана със спорта. Държат на качеството както на предлаганите услуги така и на продуктите си.

"Екстрийм Център ВТ" предлага: Горски терен във Велико Търново – местност Арбанаси, Reball зала във Велико Търново и Urban терен В.Търново – поделение в с. Беляковец.

Пейнтболът е спорт, при който участниците оборудвани с пневматични пушки, наречени маркери, стрелят с желатинови топчета пълни с боя. При съприкосновение с целта, топчетата се пукат и оставят солиден отпечатък. Играч е елиминиран, когато по него или оборудването му има петно от попадение.

Най-общо пейнтболът се дели на горски (woodball), спийдбол (speedball) и еърбол (airball).

Горският е подходящ за начинаещи и любители на репликите на истински оръжия и реални военни действия. Игрите се провеждат сред природата на горски терени. Голям плюс са многочислените отбори от по над 15 човека. Разнообразието от сценарии за игрите също е неизчерпаемо: превземане на флаг, кралят на хълма, ВИП, конвой, гонитба на терористи и много други.

Спийдбол (speedball). Разликата от горския е в терена. Може да се играе в тип градска среда (urban) с изоставени постройки и/или укрития от гуми, варели и т.н. На този терен може да видите както горски пейнболисти така и еърбол състезатели.

Еърбол (airball). Това е турнирен пейнтбол. Теренът е с размери обикновено 20х40м, а укритията са надуваеми фигури. Отборите рядко са с повече от по 5 човека. Предпочитан от напреднали играчи, но подходящ и за начинаещи. Изключително динамични и натоварващи игри. Екипировката се различава от тази на горския пейнтбол и са доста по-атрактивни и цветни. Уменията, които ще придобиете на това игрище ще ви свършат страхотна работа и в гората. Прочети още

Категория

  • Големи групи
  • Стрелба
  • На открито
  • За младежи
Рейтинг:
0.0

Категории

  • Големи групи
  • Стрелба
  • На открито
  • За младежи

Контакти