"Avatar VR" Game Room

Описание

"Avatar VR" Game Room ще ви срещне с вашите мечти и страхове, жажда за оцеляване и победа и емоции. Пригответе се да бъдете потопени в светове, които не могат да бъдат описани с думи!

"Celestial Avatar е изживяване, което ще искате да повторите! Ние сме квалифициран персонал, който ще се погрижи за вашето добро обслужване. Оборудвани сме с 10 функционални VR станции с хедсет HTC Vive за кристална визуална картина и качествен звук. Насладете се на играта, космическата обстановка и бара ни с топли и студени, безалкохолни и алкохолни напитки.
Избери своя Avatar в единствената по рода си зала за виртуална реалност в България и първата в Европа с Cybershoes®! С кибер обувките Cybershoes® на Вашите крака и помощта на най-добрият производител за виртуална реалност HTC Vive - очила и слушалки, сетива Ви могат да се потопят във всеки фантастичен свят, който пожелаете. Независимо дали е истински град, средновековен свят с различни чудовища или бъдещето, където променяте хода на историята. Тук можете да се насладите на играта с до 10 приятели едновременно. Невъзможно е да се предаде с думи, затова елате и опитайте." Прочети още

Категория

  • За деца
  • На закрито
  • За младежи
  • Логически игри
Рейтинг:
4.8 / 20 оценки
покажи по-стари коментари
Камелия преди 4 години

Приятна атмосфера и добро обслужване!!
Страхотно изживяване.

Криси преди 4 години

Беше страхотно!

Rosi преди 4 години

Забавно и интересно преживяване в друг свят. Определено ще посетя отново. :))))

Красимир преди 4 години

Приятно местенце

Ксения преди 4 години

Страхотно място, отлично обслужване!

Румяна преди 4 години

Аз не съм влизала, но децата (12-16г.) изкараха три часа и бяха изключително доволни. Със сигурност искат да отидат пак.

Невена преди 4 години

Децата се забавляваха много, игрите им допаднаха и определено ще посетим отново клуба.

теодора преди 4 години

Преживяването беше повече от вълнуващо и приятно. Времето измина неусетно, а персоналът беше изключително вежлив и спомогна да си изкараме страхотно. Препоръчвам горещо - за миг се пренасяш в друго измерение. Ще се възползваме отново!

Мариана преди 4 години

Децата останаха много доволни. Персоналът беше изключително любезен и отзивчив. Партито за седмия рожден ден на сина се получи страхотно. Част от децата бяха толкова впечатлени, че са дали заявка на родителите си също да празнуват в Аватар. Препоръчвам като родител на доволно дете и като възрастен.

Коментирай 500 символа

Категории

  • За деца
  • На закрито
  • За младежи
  • Логически игри

Контакти