Турски ресторант "Авразия" е открит през 2007 г. Името на ресторанта идва от земите между Азия и Европа и носи символиката на съчетанието между най-доброто от Изтока и Запада.
Ресторантът предлага изключително богат избор от ястия, като менюто се сменя всяка седмица. Ястията, които са по-различни от другите турски ресторанти, са например ирмик татлъсъ дондурмалъ (dondurmalı irmik tatlısı) – десерт от грис с пълнеж от сладолед; сарай кебап (saray kebabı), пилешки сарми Авразия ("Avrasia" tavuk sarması) и пиле Топкапъ (Topkapı piliç).
В ресторанта спазват оригиналните рецепти, вкл. внасят директно от Турция месото с лой на специална порода овце за адана, а също и доматеното пюре. Най-честите посетители на заведението са разнородни, както българи, така и много турци, араби и други чужденци.
Прочети още