Sushi Time

Стара Загора
ясно небе 5°C
5 дневна прогноза
днес 0° / 6° 01 мар 1° / 9° 02 мар 2° / 12° 03 мар 5° / 14° 04 мар 7° / 13°
преглеждания за целия период 95
Дата на публикуване 11.09.2018г.
Sushi Time е заведение за суши в Стара Загора. Намира се на улица "Света Богородица" 68, точно зад едноименната църква. Sushi Time разполага с 40 места вътре, а в лятната градина – с още 20 места.

Приятно, свежо и уютно местенце в центъра, където можете да похапнете вкусно, прясно приготвено суши, интересни ястия от азиатската и световната кухни, да изпиете чаша вино, да се усамотиш или да доведеш компания. При тях бирата е студена, а усмивките - топли.

Прекрасен ден, прекрасна събота. Начало на почивни дни, край на работна седмица - все хубави неща. Заповядайте в Sushi Time, за да ги отбележите подобаващо с Bianchi coffee и домашен десерт, плато суши и чаша вино, картофки с бекон и кашкавал и биричка или каквото на вас ви е по душа!

Всички казват: В Стара Загора е важна традицията. А традицията повелява пилешки хапки с бира. в Sushi Time са решили, че бирата е бира, когато е старозагорска, а пилешките хапки могат да са вместо на тиган със сосче - панирани в хрупкава японска панировка. И за това, позволете им да ви запознаят с техните любими жулиенчета Пиле Темпура. Пилешкото филенце е нарязано на лентички, панирано е с маково семе, полято е със сладко пикантен сос и е поднесено с много любов. Ще се изненадате приятно с този вариант на традицията!

В Sushi Time менюто изкушава най-вече със суши, но не липсват и други специалитети от азиатската и световната кухня.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Телефон:

0887 851 655, 0887 226 250

Виж карта

Други ресторанти наблизо

Топ ресторанти в Стара Загора

Обекти наблизо