Описание

Суши Маркет - мрежа от фирмени магазини за доставка на суши.
Поръчката на суши за дома или офиса ще Ви помогне по всяко време.

Планирате семейно тържество или Ви изненадват гости, а Вие не знаете с какво да ги нагостите? Изберете нашата фирма за доставка на суши Суши Маркет. Нас ни предпочитат, защото в Суши Маркет е най-вкусното суши. Ние винаги използваме само пресни продукти и се съобразяваме с Вашите желания. Надяваме се, че нашата продукция ще Ви хареса. Само внимавайте: Нашето суши предизвиква пристрастяване.

Суши е едно от най-познатите блюда в света, заедно с хамбургера, пицата или капучиното, но точно този продукт е един от най-сложните за приготвяне. Защо е така? Тъй като технологията за приготвяне на суши се предава от поколение на поколение и не се променя, оставайки класическа в продължение на цялата си история.

Ние сме избрали своя път, насочен към подобрение на вкуса на суши и скоростта на приготвяне чрез опростяване на технологиите на всеки етап. Нашите купувачи ценят вкуса на нашето суши и оперативността на екипа ни, поради което се завръщат отново.

Нашето суши е уникално, трудно е да се обърка. Използваме качествени съставки и нови технологии. Това е конструктор с добри детайли и правилни инструкции и затова резултатът винаги е точнен.

Имаме вече 220 магазина (в различни Европейски държави) и тази цифра непрекъснато нараства.

Научихме се да приготвяме суши еднакво вкусно и еднакво бързо във всеки от магазините си благодарение на еднаквата технология.

Стремим се нашите магазини да са еднакво уютни, касиерите - неизменно приветливи, а куриерите - акуратни. Прочети още

Удобства

  • Доставки по домовете

Изхранване

  • Обяд
  • Вечеря

Кухня

  • Суши

Удобства

  • Доставки по домовете